Zakochałam się w tym aktorze już 10 lat temu. Był niesamowity w "Liście..." . Z niecierpliwością czekam na każdy jego kolejny film. Już się nie mogę doczekać "Pająka"
Rany!!! Musisz chyba iść do psyhiatry! Może on mieć żonę! Ty możesz go lubić ile wlezie ale na pewno nawet go nie poślubić! Jesteś jeszcze za młoda! Zapomnij o kochaniu, możesz go lubić ale nie kochać się z nim!!!!!
Do widzenia!
Wiesz.... takie gadanie. Dzisiaj słowo "Kocham" nie ma tak wielkiego znaczenia jak kiedys. A tak swoją drogą na forum Orlando Blooma jest kolejna grupa fanek które potrzebowałyby leczenia.
Psychiatra dobry zawód.
Pozdrawiam.
Ja też się w nim zachochałam i co z tego?? A żony nie ma, tylko 22 lata straszą od siebie babę, z którą żyje na kocią łape.
Nikogo. Zdecydowanie nikogo te fascynacje nie obchodzą. Dlatego dziewczynki wyrażajcie swoją miłość w pamiętnikach, a nie na forum, które służy wymianie poglądów i konwersacji na temat kunsztu aktora, a nie jego aparycji.
mOGĘ PISAĆ CO CHCĘ I NIE JESTEM MAŁOLATĄ!!! rALPH JEST NAPRAWDE ŚWIETNY I TE JEGO OCzY-NIKT NIE MA TAKICH!!!