Ralph Fiennes

Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

8,6
100 896 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ralph Fiennes

Hej :) Mam pytanie czy ktoś z was pisał kiedyś do Ralph'a? Czy on odpisuje osobiście czy przez pośredników?

użytkownik usunięty
agusia370

Listy... gdyby byłą możliwość, sama bym napisała! NIE SĄDZĘ, ŻEBY ODPOWIADAŁ OSOSBIŚCIE :(

To dziwne, że na Fanmailu chwalą się jego autografami zdobytymi listownie... Sama wysłałam list, ale czekam już trzy miesiące na odp.

MrsChichot

Ja też kiedyś wysłałam ale mój list wrócił z powrotem ;]

Hamlet

To trochę dziwne :/ A jaki jest właściwy adres do Ralph'a?

agusia370

właśnie!Czy ktoś ma adres ralpha, jego agencji czy jakikolwiek namiar na niego?

Joashka

Ja wysłałam list i po miesiącu - odpowiedz - piękne foto z "dedykowanym" autografem. Porównywałam podpis z tymi, które można znaleźć w sieci i na 99,9999% mam oryginał ;-)
Także da się! powodzenia!

opera

a na jaki adres wysylalas list? Tez mi sie marzy taka fota:)

Joashka

Ja wysyłałam do: Larry Dalzall Associates Ltd. Suite 1217; Broad Court; London WC2B 5QN; England. To co mogę podpowiedzieć, co mi osobiście sprawdza się w "zdobywaniu" autografów to załączenie "międzynarodowego znaczka zwrotnego". Na poczcie zdarza się, że panie wiedzą o co chodzi ;-) To jest taki "kupon", który ktoś w Anglii może wymienić na znaczek do Polski. W ten sposób nie ponosi kosztów wysyłki, które spadają na Ciebie. 2 lata temu był to koszt ok. 7zł.

opera

Hmm... Bo ja wysłałam na
Ralph Fiennes
Dalzell and Beresford
26 Astwood Mews
London SW7 4DE
UK

Jakaś dziewczyna z Litwy wysyłała na ten sam adres i dostała odp po 2 miesiącach... http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?t=54962

A kupon międzynarodowy, który kupowałam ok. 2 lata temu kosztował chyba 4,50 zł, więc nie musisz tłumaczyć co to jest :-)

opera

Oo. Ja wysłałam 16 grudnia na Dalzell / Beresford (czy jakoś tak) i do tej pory nie mam odp.

agusia370

drogie dziewczynki naprawde sądzicie, ze ktos taki jak Ralph Fiennes ma czas zeby siedziec i pisac autografy dla jakichs tam nastolatek???

donatello

Sorry ale nie jestem małolatą, tylko dorosłą dziewczyną, która ma zainteresowania odnośnie aktorstwa i może chcę na poważnie napisać do Ralph'a o tym.

donatello

... też jestem ciekawa po czym wnosisz, że jestem "nastolatką"?

opera

OMG "jestem dorosłą dziewczyną która ma zainteresowania odnośnie aktorstwa"... jeśli swój list do Ralpha Fiennesa napisałaś w podobny sposób, to nie liczyłabym na odpowiedź...

kakophonia

Nie pisałam jeszcze listu. To co według ciebie ma się pisać listy z ochami i achami jaki jest boski i wogóle, że któraś chce żeby ją przeleciał??? :/ Chyba ambitniejsze jest napisanie o aktorstwie i jego rolach.

agusia370

Eee... chodziło mi raczej o osobliwe posługiwanie się przez Ciebie polszczyzną... Twój powyższy post również mówi sam za siebie...
Czy pisanie do aktora na temat jego ról jest ambitne? Nie sądzę. Zamierzasz zadać pytania, na które "celebryci" całego świata odpowiadają we wszystkich wywiadach dla kolorowych pism, w stylu "Którą z granych przez ciebie postaci lubisz najbardziej" albo "Jaka jest twoja wymarzona rola"? Czy może wolałabyś podyskutować na temat zerwania z zasadą decorum w teatrze elżbietańskim? A tak na marginesie - konia z rzędem temu, kto napisze list do Fiennesa i dostanie w odpowiedzi coś innego aniżeli "zdjęcie z autografem, który na 99,99999 jest autentyczny".

kakophonia

Too czym według ciebie niby można do niego pisać?

agusia370

Po co w ogóle do niego pisać?
Spuszczam zasłonę milczenia na ten wątek.

agusia370

czy moge was prosic o nie offtopicowanie. Bardzo prosze o wypowiadanie sie na tematy dotyczace listow do Ralpha, adresow i jesli ktos takowe otrzymal - odpowiedzi;) osobiste oceny prosze o umieszczanie gdzie indziej.