Nie tylko matkę, ojca też. Poza tym mają jeszcze 2 braci- Magnusa i Jacoba (brata bliźniaka Josepha), 2 siostry- Sophie i Marthę oraz adoptowanego brata Michaela. Ralph jest najstarszy z "biologicznych" Fiennesów (bo tak w ogóle to Michael jest najstarszy), a Joe i Jacob są najmłodsi. To samo można zresztą przeczytać na ich profilach na filmweb-ie.
wow !!! Szok !!! Zmeczony byłem po pracy i mi się już czytać nie chciało a ciekawość mnie naszła :D Tak mi przyszło do głowy ale nie chciałem się głupio pytać czy są rodzonymi braćmi żeby nie wyjść na głupka :P Spojrzałem tylko że obaj urodzili się w Anglii lecz w innych miejscowościach :P Dzieki za info :P
ps. Ralph jest wg mnie dużo lepszy ale Jozin jest młodszy więc zobaczymy co pokaże... do tej pory 2 filmy z nim widzialem i dobrze grał !
Moim zdaniem Ralph jest o wiele wiele lepszy Od Josepha. Nie ma co porównywąć!! Moin zdaniem Ralph jest wspaniały!!!
A ja uwielbiam i jednego i drugiego. Moim zdaniem Joseph jest równie utalentowany jak Ralph, ale niestety gra w gorszych, a przynajmniej w mniej znanych filmach i nie miał okazji się naprawdę wykazać. Ale jeszcze wszystko przed nim, jest młodszy i ostatnio kręci dużo filmów.
ralph gra różnorodne postaci, Joseph najczęściej kochanków lub innych romantyków :) Może kiedyś zagrają razem :)
No nie tylko takie. W najbardziej znanych filmach grał romantycznych kochanków, ale ma na koncie także role m.in. Martina Lutra, radzieckiego żołnierza we "Wrogu u bram", psychopaty w "Uroku mordercy"(chociaż tu też był kochankiem,ale nie romantycznym;-x), dziennikarza w "Nagrodach Darwina", pilota z czasów I wojny światowej w "Czerwonym baronie"itp. Niedługo zagra transseksualistę. Przez te oczy i rzęsy jakoś trudno mi go sobie wyobrazić w rolach czarnych charakterów, które często gra Ralph. Nadają jego twarzy zbyt łagodny wygląd, a jednak krąży stereotyp,że czarny charakter ma zło wypisane na twarzy, a Ralph ma coś takiego groźnego w oczach, chociaż oczywiście prywatnie wydaje się być sympatycznym człowiekiem. To forum Ralpha, więc nie wiem dlaczego rozgadałam się na temat Josepha, wybaczcie;-). Obu ich lubię.