Ralph Fiennes

Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes

8,6
102 770 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ralph Fiennes

Co tu dużo mówić, jest po prostu niesamowity. Genialny aktor, no i ideał mężczyzny. Kompletnie nie rozumiem Keiry w "Księżnej". Miała takiego męża i jeszcze jej coś nie pasowało!! Pozdrawiam.

Sztuczny_rarytas

zgadzam się , on nawet jak jest zły to jest megaprzystojny

Sztuczny_rarytas

rewelacyjny aktor w każdej roli , :)
i do tego przystojny mężczyzna

Anda00

jednym słowem: genialny! dla tych którzy nie widzieli, naprawdę polecam jego kreacje w "Spiderze", poza tym uwielbiam go w "Czerwonym Smoku", ale to już inna bajka

Sztuczny_rarytas

co racja, to racja! ale facet! oj gdybym mogła zamiast Kosminskyego reżyserować "Wichrowe wzgórza" Katarzyna nawet kijem nie tknęłaby Edgara Lintona ;-)

niegziecna

W "Czerwonym smoku" jest wspaniały, w ogole ciekawa rola. Bardzo też lubię jego role z "wiernego ogrodnika" i cały ten film,bardzo głeboki i wzruszający.

Ellemelle

Czerwony Smok jak dla mnie nie jest za dobry, ale rola Ralpha mnie powaliła, nie mogłam wyjść z szoku, że on może zagrać takiego psychola...

Sztuczny_rarytas

Jej przeszkadzało jego zachowanie, a nie wygląd. ;)

beoska

On jest booooski, no ale jeśli Książę Devonshire zdradzał Gorgiane z pierwszą lepszą pokojówką, a nawet jej najlepszą przyjaciółką, to chyba jest coś nie tak ! To prawda jest MEGA przystojny, no i genialny z niego aktor !!!!!!!!!!!

Sztuczny_rarytas

Książę Devonshire był dupkiem, typowym samcem.Zgwałcił Księżną, miał romans z jej przyjaciółką, u której zresztą wykorzystywał trudną sytuację z przemocowym mężem i strachem o utratę dzieci.Zdradzał a nie tolerował tego samego u żony, kazał jej oddać rodzinie jej kochanka córeczkę.Był bardzo zamknięty w sobie, trzymający dystans, nieumiejący okazywać pozytywnych uczuć i emocji, a jak już to robił to nieudolnie.Fiennes zagrał tą rolę tak dobrze, że aż nie cierpiałam tej postaci.Grrr :D

Sztuczny_rarytas

Rzeczywiscie, Ralph jest wspanialym aktorem. Jest tez przystojny, ale najbardziej lubie, co ja gadam, kocham, jego oczy, które sa niesamowite. Najbardziej widac to w Wichrowych Wzgórzach ;)

Angel14_2

Uważam że Wichrowe Wzgórza to jedna z jego najlepszych kreacji za którą powinien być nominowany do Oskara.Do całego filmu mam sentyment choć może nie jest jakiś szczególny, ale jego gra aktorska jest wręcz fenomenalna .

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

Mnie dziwi fakt że taki aktor z niesamowitym dorobkiem aktorskim nie ma Oscara.Pomyłką jest to że Angielski pacjent dostał aż 9 oscarów a Ralph raptem został nominowany.Jako Lord Voldemort w HP spisał się znakomicie.Pasował do tej roli jak nikt inny.

Wygląd psychopaty.

Muhomorniczy

Ten wygląd psychopaty jest wybitnie hot! Definitywnie mój ukochany aktor :)

Sztuczny_rarytas

według mnie Fiennes nie jest przystojny, może się tak do jego wyglądu zniechęciłam właśnie przez "Księżną", ale że ma talent to trzeba mu przyznać. genialna mimika twarzy.

rockie

tyż nie wiem wcale co w nim baby widzą, byłem przekonany ze jest ohydny dla nich , tak samo myślaŁEM eo Bradzie picie-ale paszczur-a tu widzisz
rozumiem szon conery czy dżordz klunej ale oni?

Muhomorniczy

no dokładnie, a na Dżeka Blaka to nawet żadna nie spojrzy. dyskryminacja panuje