Reese Witherspoon

Laura Jeanne Reese Witherspoon

8,0
35 858 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Reese Witherspoon

Jest piękna, zdolna, czego jeszcze? Oglądałam z nią kilka filmów m.in Legalną blondynkę 1 i 2, dziewczynę z Alabamy, jak w niebie itd.

P_Halliwell

Czego więcej- hmm, talent by się przydał, moim skromnym zdaniem oczywiście;-)

Binula

Ja uważam, że ma talent ;D

P_Halliwell

Reese ma talent co nie raz pokazała:) potrafi zagrać i świetną role komediową jak i poważną w "Spacer po Linie" :) jest śliczną utalentowaną i najlepiej zarabiającą aktorką obecnie :)

sarah496

Nie oglądałam "Spacer po linie", więc mam nadzieję, że wkróce puszczą w TV...

sarah496

Grać w komediach nie oznacza od razu,że ma się talent. Widziałam z nią mnóstwo filmów i stwierdzam,że jest słodka na swój sposób,ale do aktorki klasy A jej bardzo daleko,a ten Oscar to nieporozumienie.

Binula

A ja z nią oglądałam mnóstwo filmów i moim zdaniem Oscar był w pełni zasłużony! Jak najbardziej jest aktorką klasy A... Na pewno jest lepsza od Johansson.

Promiscuous_Girl

A według kogo jest najlepsza? Bo według mnie to może jej buty pucować, jeżeli chodzi o aktorstwo. Reese już nigdy nie zagra w porządnym filmie.Za wysokie progi przy zbyt słabym talencie.A że Oscary trafiają czasami do niewłaściwych osób,tego nie trzeba chyba udowadniać.

Binula

A co do czepiania się avatarów(zagrywka ze Scarlett)-jak chcesz możemy porozmawiać o domniemanym talencie Sarah Michelle Gellar.

Binula

Ja nie twierdzę, że Sarah jest jakąś nie wiadomo jak dobrą aktorką... Jest przeciętna, ale ma talent... Podobnie Johansson, która od Hollywood dostaje nadmiar szans, a ich nie wykorzystuje, bo jest po prostu przeciętną aktorką. Reese natomiast wykorzystała swoją szansę i wiem, że zagra jeszcze w wielu dobrych filmach.

Promiscuous_Girl

Według mnie bardzo dobrze zagrała w ,,Spacerze po linie" i bardzo mi się w tej roli podobała. Mam nadzieję że pójdzie raczej tym śladem niż jakichś głupich komedyjek.

P_Halliwell

ja tam nic pięknego w niej nie widzę.... szara mysz, na którą nikt by uwagi na ulicy nie zwrócił...