Jest piękna, zdolna, czego jeszcze? Oglądałam z nią kilka filmów m.in Legalną blondynkę 1 i 2, dziewczynę z Alabamy, jak w niebie itd.
Reese ma talent co nie raz pokazała:) potrafi zagrać i świetną role komediową jak i poważną w "Spacer po Linie" :) jest śliczną utalentowaną i najlepiej zarabiającą aktorką obecnie :)
Grać w komediach nie oznacza od razu,że ma się talent. Widziałam z nią mnóstwo filmów i stwierdzam,że jest słodka na swój sposób,ale do aktorki klasy A jej bardzo daleko,a ten Oscar to nieporozumienie.
A ja z nią oglądałam mnóstwo filmów i moim zdaniem Oscar był w pełni zasłużony! Jak najbardziej jest aktorką klasy A... Na pewno jest lepsza od Johansson.
A według kogo jest najlepsza? Bo według mnie to może jej buty pucować, jeżeli chodzi o aktorstwo. Reese już nigdy nie zagra w porządnym filmie.Za wysokie progi przy zbyt słabym talencie.A że Oscary trafiają czasami do niewłaściwych osób,tego nie trzeba chyba udowadniać.
A co do czepiania się avatarów(zagrywka ze Scarlett)-jak chcesz możemy porozmawiać o domniemanym talencie Sarah Michelle Gellar.
Ja nie twierdzę, że Sarah jest jakąś nie wiadomo jak dobrą aktorką... Jest przeciętna, ale ma talent... Podobnie Johansson, która od Hollywood dostaje nadmiar szans, a ich nie wykorzystuje, bo jest po prostu przeciętną aktorką. Reese natomiast wykorzystała swoją szansę i wiem, że zagra jeszcze w wielu dobrych filmach.
Według mnie bardzo dobrze zagrała w ,,Spacerze po linie" i bardzo mi się w tej roli podobała. Mam nadzieję że pójdzie raczej tym śladem niż jakichś głupich komedyjek.