Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

patrząc na jego twarz odnoszę wrażenie, że widzę jednocześnie Hugh Jackmana i Gerarda Butlera, taki mix urody tych dwóch aktorów, swoją drogą sam Richard jest oczywiście baaardzo przystojny ; )

more_than_a_woman

A mnie, chyba przez te oczy, bardziej kojarzy się z Seanem Pennem i Bradleyem Cooperem ;)
I co dziwne, jako Thorin ma zupełnie "inne" te oczy ;) (nie wiem, moze to zasługa zarostu i włosów)

Liv_and_Let_Die

hmm masz rację, ma coś z Coopera ; )

more_than_a_woman

Ten pierwszy mix- jak pierwszy raz go ujrzałam bez brody (znam go jak narazie tylko z Hobbita :( ) to myślałam najpierw o Jackmanie potem o Butlerze ;)

Mrs_Willis

czyli coś w tym jednak jest, uwielbiam Butlera więc Armitage zaplusował jeszcze bardziej ;) nie mogę doczekać się kolejnych części Hobbita, czekając na nie nie omieszkam zapoznać się z innymi filmami, serialami z udziałem tego aktora : )

more_than_a_woman

Sorki, dziewczyny, faktycznie, jak obejrzałam sobie inne jego fotki, to istotnie na wielu wygląda jak Jackman :) Wcześniej chyba twarz Thorina do spółki z główną fotą na Fwebie zaćmiła mi wzrok, hahahaha! :)

Liv_and_Let_Die

a ja zaczęłam dostrzegać w nim Coopera ;P bez zarostu jest najbardziej do niego podobny, z zarostem zaczyna przypominać Butlera i Jackmana :)

more_than_a_woman

Apropos Butler:

http://kwejk.pl/obrazek/1599133/thorin-oakenshield.html

:DDDD

more_than_a_woman

A niech to... ! :D:D

more_than_a_woman

Kurczę, skąd Wy te wszystkie porównania bierzecie?;)
Ja nie potrafiłabym znaleźć nikogo podobnego; moim zdaniem ma dość wyjątkową urodę.

Ciri94

Boską urodę :)

nunax4

To oczywiste. ;P

Ciri94

przypomina, jest podobny, no wg mnie jest, ale wg Ciebie oczywiście może być inaczej ;)

more_than_a_woman

Prędzej Fassbender.

diana6echo

nie dostrzegam ;)

http://fanvideos.files.wordpress.com/2012/07/bccmee_ra_ew.png no na tym zdjęciu Butler wypisz wymaluj ;P

more_than_a_woman

Na tym zdjęciu jak najbardziej ale na innych nie potrafię znaleźć podobieństwa do nikogo, nie wiem czemu

mysza94

w brodzie tak, bez już mniej i bardziej już wtedy do Coopera i Jackmana.... ;)))

more_than_a_woman

Richard jest podobny do Jackmana, owszem. A co najlepsze, Jackman mi się w ogóle nie podoba jako facet. Za to Richard- to co innego *_*

HIMera

Jackman brzydnie na starość :P i jak go wyretuszowali na plakatach do Les Mis

diana6echo

Możliwe, nigdy mu się zbytnio nie przyglądałam. Za to Richard wydaje się wyglądać coraz lepiej z roku na rok :)

HIMera

lepiej wygląda, ale np w Północ-Południe był niczego sobie :> ale to kwestia postaci i tamtych czasów :>

more_than_a_woman

Jak go zobaczylem w serialu Kontra: Zemsta myślałem ze to Callum Blue uderzajace podobienstwo :)
http://www.magweb.com/picts/actor/40742/callum_blue.jpg

mackom

chyba nie... ;P

more_than_a_woman

chyba tak :PP

mackom

tzn moim zdaniem oczywiście ;]

more_than_a_woman

hehe nom ale jest podobny ;D