I nie tylko! Ma niepowtarzalny styl, a jej muzyka na pewno przejdzie do historii. Nie wiem, czemu niektórzy jej nie lubią - żal mi tych ludzi...ona jest wspaniała!
ciekaw jestem jakiej muzyki słuchasz w takim razie Ty? Bo na swoim blogu masz zdjęcia Ashley Tisdale, przy której Rihanna jest Édith Piaf.
P.S. : nie sil sie też na tak wyszukane i "pomysłowe" riposty jak powyżej, bo i tak już na to forum nie wejdę. No chyba, że poczujesz się dzięki temu lepiej. Tak czy inaczej polecam ci do tego notatnik, a nie publiczne forum.
dlaczego tak sobie jedziecie? skoro nie lubisz rihanny to po co tu wchodzisz, żeby denerwować innych?
hmm. Ash a moge wiedziec konkretnie jakich artystów hip hopowych lubisz?
----> a co, książkę piszesz? czy potrzebne Ci to do wyśmiewania się ? jeśli tak, to daruj sobie...
Chyba rapu, raczej. Czyli słuchasz 2paca, Snoop'a, 50centa? Myślałem że jesteś katolikiem?! Przecież to "murzyni"! A Ojciec Dyrektor, ten, który jest nad Jezusem i nawet nad Maryją nie lubi "murzynów"!
chwila, zaraz, momencik ? dobrze sie czujesz?
ja nie lubie Rihanny i co? żal ci mnie? dlaczego? nie rozumiem. kazdy ma prawo kogos za cos nie lubiec.
a wlasciwie mnie jest naprawde szkoda was ludzi ktorzy piszecie ze coś jest ŻAL PL albo cos ooh jak mi was żal dzieci. haha to jes śmieszne .dobra zaraz sie z tąd zmywam bo sie nie bede znizala do waszego poziomu. ale pragne wam tylko uswiadomic tyle ze gdy normalny czlowiek na tej stronie to czyta to na 100% mysli o was ze jestescie bandą nierozgarnietych nastolatek ktore chca pokazac jakie to one nie sa 'zajebiste' gdy piszą jak im to nie jest kogoś zal.
żal żal żal kurde, zgnijecie w tym żalu.
nara
tak.. szczególnie umbrella.
a mi jest żal ciebie... osoby z klapkami na oczach, która nie przyjmuje do wiadomości, że ktoś moze nie lubic Rihanny.
p.s.
gratuluje odwagi.
hmm. Ash a moge wiedziec konkretnie jakich artystów hip hopowych lubisz?
----> a co, książkę piszesz? czy potrzebne Ci to do wyśmiewania się ? jeśli tak, to daruj sobie...
hahaha no to ja się zdziwię, jeżeli jej muzyka przejdzie do historii!! ona nic szczególnego w sobie nie ma, a jedna umbrella w niczym jej nie pomoże