Piosenkarka żadna !!! Jakieś Debilne Piosenki Umbrella Spoko ale Pozostałe to takie kicze że aż głowa Boli Ryj ma jak Szympans(sorka za obrazę szympansa) a Aktorka to z niej żadna !! Jednym słowem Beztalencie !!
dokladnie... zadzroscisz jej i tyle... jakie kicze dzieczyni czy chlopcze co ty gadasz!!!! kicz to ty masz najwyzej we łbie
nara
i
pozdro
Może nie ma głosu jak Celine Dion, ale dostała szansę od zycia i ja dobrze wykorzystała. Przypuszczam, że też byś tak postąpił/a. A jako o aktorce nie możesz zbyt dużo powiedzieć, bo zagrała tylko epizodyczną rólkę, w dodatku samą siebie. Jak dostanie role w poważniejszym filmie to wtedy się wypowiedz
jakima ryj?! jak by byla brzydka to myslisz ze byla by tak popularna jak teraz /? nie mgoe wytrzymac z tych ludzi ktorzy sie wypowiadaja na tym forum... zla
Ha ha pomylka to ty i Britney Spears oraz Emma Watson i Daniel R. i film Harry potter a Rihanna ma talent i Bill Kaulitz to są mlode śliczne gwiazdy które mają talent a twoja Britney-dno spiewa z playbacku nawet jak byla bez dzkieci a Bill i Rihanna spiewają zawsze na żywo .....
i mają po 18 i 19 lat a nie 25 i dwójaka dzieci zjebany ryj narkomanka i brzydal bez make -upu i peruka i szkla niebieskie bo swoje oczy ma zakrwawione ... a ty chya nie wiesz co to jest nienawisc .. a co do Harrego Potter żal sie udzielac to jest dopiero pomylka filmowego rynku
zboczeniec a ty zazdroscisz Billowi i Rihannie i
Paris narka chuju musze isc do sklepu bo jutro Sonntag
......
-->Ha ha pomylka to ty i Britney Spears oraz Emma Watson i Daniel R. i film Harry potter a Rihanna ma talent i Bill Kaulitz to są mlode śliczne gwiazdy które mają talent<--
Co mam rozumieć przez słowa "to są mlode śliczne gwiazdy które mają talent".Czy według ciebie ich talentami są ładne twarze.Uważasz ich za wielkich artystów tylko ze wzgędu na wygląd a muzyka jest gdzieś tam pomiędzy?
-->a twoja Britney-dno spiewa z playbacku nawet jak byla bez dzkieci a Bill i Rihanna spiewają zawsze na żywo .....<--
Skąd wiesz czy twój Bill i Rihanna nie śpiewają z palybacku,przecież śpiewanie z playbacku jest na porządku dziennym u wszystkich artystów pop zawałszcza tych ukazujących się w Bravo.A o ile mi wiadomo Tokio Hotel i Rihanna to artyści popowi.
-->i mają po 18 i 19 lat a nie 25 i dwójaka dzieci zjebany ryj narkomanka i brzydal bez make -upu i peruka i szkla niebieskie bo swoje oczy ma zakrwawione<--
Co ma do tego wiek? To akurat jest bez różnicy.Mówisz bez make-upu a ciekawe jakby wyglądał twój Billuś bez makijażu?
Skąd wiesz czy Tokio Hotel też nie mają tak nawalone w głowach i po koncertach nie wciągają koki i są na speedzie?
-->zboczeniec a ty zazdroscisz Billowi i Rihannie i<--
Zazdrość a nie lubienie gokoś to dwie zupełnie różne rzeczy.Gdyby był/a zazdrosny/a powiedział/a by "O Boże jak ich nienawidzę robią karierę,wielkie mi gwiazdy".Trzeba się nauczyć rozróżniać.
No nic nie będę wdawał się w słowne potyczki z fanem Tokio Hotel.
Jeszcze mnie zjadą bo obrarzam "wielkich artystów".
Nie no z tymi artystami to był żart,bo wcale wielkimi artystami nie są.
"Ha ha pomylka to ty i Britney Spears oraz Emma Watson i Daniel R. i film Harry potter a Rihanna ma talent i Bill Kaulitz to są mlode śliczne gwiazdy które mają talent a twoja Britney-dno spiewa z playbacku nawet jak byla bez dzkieci a Bill i Rihanna spiewają zawsze na żywo..."
Z jednej strony BS i Harry Potter, z drugiej Rihanna i Bill Kaulitz. Co za rozpiętość sądów, różnica klas i talentu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
Dzięki Love Tom, uśmiałam się dzięki Tobie...
Love Tom :P :) bardzo jesteś zabawna :D A spoisz jak Bill wygląda ?? Jak baba Może do Rihanny za bardzo sie doczepiłam bo aż taka okropna nie jest i napewno lepiej śpiewa od Billa. a Harry Potter przynajmniej nie maluje sobie paznokci i ma to na dole a Bil ma to co my :P a wiek co to ma do rzeczy wiadomo że już Spears nie jest taka ładna jak kiedyś ale wokalistów sie nie ocenia pod względem charakteru a to że była w dołku to każdy ma prawo. A Britney jest wielka artystką a nie to co TH A co do Rihanny to sorka że jest taka brzydka .. ale każdy ma inny Gust i zdecydowanie 1000 razy wolę ja niż TH. Bo przynajmniej wygląda normalnie i śpiewać potrafi a Bill nic porostu 0 !!
o kuva co za tępa gadka, Rihanna przyzwoicie śpiewa na żywo, spiewa praktycznie TYLKO na żywo, uroda to rzecz względna ale na pewno nie mozna powiedzieć, że jest brzydka, jeśli chodzi o aktorsto to nie ma o czym mówić bo nie jest na razie aktorką. Co do Britney Spears to jej talent jest wątpliwy, a tak jak ktoś już wspomniał Rihanna dostała szanse od życia i ją teraz wykorzystuje, a Britney Spears tą szanse zmarnowała.
Może zmarnowała ale wychodzi na Prosto a Jej twórczość jest świetna a do wodzi to płyta Blackout !! i założę sie że Britney w 2008 roku zdobędzie pełno nagród MTV!! za Ten album!
Szczeże w to aątpie. Zresztą MTV to jedne wielkie gów... Jak dostanie Grammy to w tedy porozmawiamy o jej nowej "świetnej" płycie. Jest dobra ale nei rewelacyjna. Zresztą to kwiestia gustu :D