RihannaI

Robyn Rihanna Fenty

6,8
5 221 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rihanna

Piosenkarka żadna !!! Jakieś Debilne Piosenki Umbrella Spoko ale Pozostałe to takie kicze że aż głowa Boli Ryj ma jak Szympans(sorka za obrazę szympansa) a Aktorka to z niej żadna !! Jednym słowem Beztalencie !!

PussyCandy

Pozwolę sobie na polemikę:]

Darth_Carnage

No tak..... Jeżeli nie ma gdzie, to na forum trzeba się wyładowac...
Też jakies rozwiązanie <haha>

PussyCandy

dokladnie... zadzroscisz jej i tyle... jakie kicze dzieczyni czy chlopcze co ty gadasz!!!! kicz to ty masz najwyzej we łbie
nara
i
pozdro

PussyCandy

Może nie ma głosu jak Celine Dion, ale dostała szansę od zycia i ja dobrze wykorzystała. Przypuszczam, że też byś tak postąpił/a. A jako o aktorce nie możesz zbyt dużo powiedzieć, bo zagrała tylko epizodyczną rólkę, w dodatku samą siebie. Jak dostanie role w poważniejszym filmie to wtedy się wypowiedz

użytkownik usunięty
Maarit

jakima ryj?! jak by byla brzydka to myslisz ze byla by tak popularna jak teraz /? nie mgoe wytrzymac z tych ludzi ktorzy sie wypowiadaja na tym forum... zla

beztalence omg ;dddd

PussyCandy

Też nie przypadła mi do gustu

Ale chociaż Umbrella jej się udała

To tyle ode mnie

PussyCandy

Ha ha pomylka to ty i Britney Spears oraz Emma Watson i Daniel R. i film Harry potter a Rihanna ma talent i Bill Kaulitz to są mlode śliczne gwiazdy które mają talent a twoja Britney-dno spiewa z playbacku nawet jak byla bez dzkieci a Bill i Rihanna spiewają zawsze na żywo .....

i mają po 18 i 19 lat a nie 25 i dwójaka dzieci zjebany ryj narkomanka i brzydal bez make -upu i peruka i szkla niebieskie bo swoje oczy ma zakrwawione ... a ty chya nie wiesz co to jest nienawisc .. a co do Harrego Potter żal sie udzielac to jest dopiero pomylka filmowego rynku

zboczeniec a ty zazdroscisz Billowi i Rihannie i

Paris narka chuju musze isc do sklepu bo jutro Sonntag

......

LOve_tOM_2

Love Tom - lol buhahahahaha to ci się udało hahaha

użytkownik usunięty
LOve_tOM_2

-->Ha ha pomylka to ty i Britney Spears oraz Emma Watson i Daniel R. i film Harry potter a Rihanna ma talent i Bill Kaulitz to są mlode śliczne gwiazdy które mają talent<--
Co mam rozumieć przez słowa "to są mlode śliczne gwiazdy które mają talent".Czy według ciebie ich talentami są ładne twarze.Uważasz ich za wielkich artystów tylko ze wzgędu na wygląd a muzyka jest gdzieś tam pomiędzy?

-->a twoja Britney-dno spiewa z playbacku nawet jak byla bez dzkieci a Bill i Rihanna spiewają zawsze na żywo .....<--
Skąd wiesz czy twój Bill i Rihanna nie śpiewają z palybacku,przecież śpiewanie z playbacku jest na porządku dziennym u wszystkich artystów pop zawałszcza tych ukazujących się w Bravo.A o ile mi wiadomo Tokio Hotel i Rihanna to artyści popowi.

-->i mają po 18 i 19 lat a nie 25 i dwójaka dzieci zjebany ryj narkomanka i brzydal bez make -upu i peruka i szkla niebieskie bo swoje oczy ma zakrwawione<--
Co ma do tego wiek? To akurat jest bez różnicy.Mówisz bez make-upu a ciekawe jakby wyglądał twój Billuś bez makijażu?
Skąd wiesz czy Tokio Hotel też nie mają tak nawalone w głowach i po koncertach nie wciągają koki i są na speedzie?

-->zboczeniec a ty zazdroscisz Billowi i Rihannie i<--
Zazdrość a nie lubienie gokoś to dwie zupełnie różne rzeczy.Gdyby był/a zazdrosny/a powiedział/a by "O Boże jak ich nienawidzę robią karierę,wielkie mi gwiazdy".Trzeba się nauczyć rozróżniać.

użytkownik usunięty

No nic nie będę wdawał się w słowne potyczki z fanem Tokio Hotel.
Jeszcze mnie zjadą bo obrarzam "wielkich artystów".
Nie no z tymi artystami to był żart,bo wcale wielkimi artystami nie są.

LOve_tOM_2

"Ha ha pomylka to ty i Britney Spears oraz Emma Watson i Daniel R. i film Harry potter a Rihanna ma talent i Bill Kaulitz to są mlode śliczne gwiazdy które mają talent a twoja Britney-dno spiewa z playbacku nawet jak byla bez dzkieci a Bill i Rihanna spiewają zawsze na żywo..."

Z jednej strony BS i Harry Potter, z drugiej Rihanna i Bill Kaulitz. Co za rozpiętość sądów, różnica klas i talentu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...

Dzięki Love Tom, uśmiałam się dzięki Tobie...

PussyCandy

Love Tom :P :) bardzo jesteś zabawna :D A spoisz jak Bill wygląda ?? Jak baba Może do Rihanny za bardzo sie doczepiłam bo aż taka okropna nie jest i napewno lepiej śpiewa od Billa. a Harry Potter przynajmniej nie maluje sobie paznokci i ma to na dole a Bil ma to co my :P a wiek co to ma do rzeczy wiadomo że już Spears nie jest taka ładna jak kiedyś ale wokalistów sie nie ocenia pod względem charakteru a to że była w dołku to każdy ma prawo. A Britney jest wielka artystką a nie to co TH A co do Rihanny to sorka że jest taka brzydka .. ale każdy ma inny Gust i zdecydowanie 1000 razy wolę ja niż TH. Bo przynajmniej wygląda normalnie i śpiewać potrafi a Bill nic porostu 0 !!

PussyCandy

o kuva co za tępa gadka, Rihanna przyzwoicie śpiewa na żywo, spiewa praktycznie TYLKO na żywo, uroda to rzecz względna ale na pewno nie mozna powiedzieć, że jest brzydka, jeśli chodzi o aktorsto to nie ma o czym mówić bo nie jest na razie aktorką. Co do Britney Spears to jej talent jest wątpliwy, a tak jak ktoś już wspomniał Rihanna dostała szanse od życia i ją teraz wykorzystuje, a Britney Spears tą szanse zmarnowała.

PussyCandy

Może zmarnowała ale wychodzi na Prosto a Jej twórczość jest świetna a do wodzi to płyta Blackout !! i założę sie że Britney w 2008 roku zdobędzie pełno nagród MTV!! za Ten album!

PussyCandy

Szczeże w to aątpie. Zresztą MTV to jedne wielkie gów... Jak dostanie Grammy to w tedy porozmawiamy o jej nowej "świetnej" płycie. Jest dobra ale nei rewelacyjna. Zresztą to kwiestia gustu :D

PussyCandy

Britney powróciła a jak ktoś nie wierzy to niech posłucha płytę "Blackout" !! I jest u niej coraz lepiej więc się odwalcie ! a Po 3 jest o wiele lepsza od Rihanny !!