RihannaI

Robyn Rihanna Fenty

6,8
5 224 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rihanna

Ludzie, nie wiem co w niej czy coś w niej w ogóle jest. Niezałada, głosik taki sobie, a piosenki tragedia

wb2k7

moim zdaniem nie masz racji.. z wygladu przypomina zwykłą nastolatkę a jak ją umalują to wygląda na jakąś ostro starą ale mniejsza ;P jak piosenki są tragedią to czemu SOS, Pon de replay, unfaithful są hitami ? czepiasz się byle czego ;D

moniawp

bo ludzie w przeważającej liczbie gustu nie mają i słuchają tego co obecnie się lasuje

wb2k7

Czy to że jakieś piosenki są lubiane przez większość to znaczy że te osoby nie mają gustu? Jak się komuś naprawdę nie podobają to trudno, ale większości ludzi się podobają.
Pozdr :*

wb2k7

Rihanna jest ładna a wy tak piszecie bo jej zazdroscicie tak samo jak Evie Longori naraka
żal żal żal

wb2k7

wb2k pisoenki tragiczne? unfaithful chyba jeden z najlepszych popowych kawalkow ostatnich lat

sparrow19

No nie wiem czy taki najlepszy...muzyka okej, gorzej jak rozumiesz tekst...masz ochotę krzyknąć: zamknij się krowo i przestań się puszczać. Inna sprawa, że w porównaniu z Um-um-um-brellą ten tekst to szczyty literackiego geniuszu.

Jorjan

To nie jej wina,ze jej piosenki są puste...przeciez ona nie ma z nimi nic wspólnego,nawet ich sama nie pisze,tylko odkupuje takie tępe teksty co jest szczytem głupoty. No ale jak sie nie rozumie tekstu to jest ok,mozna sie nieźle pobujać xD ale nic wiecej...nic,nic,panna Rihanna jest kolejną wykreowaną laleczką nic nie wnoszącą od siebie do świata muzyki,jedynie jęki i stęki i parasolke...olke...olke...czy jak kto woli ela...ela..e.e.e.eeee!:) eh jak słysze tą piosenke to mnie ściska...no ale to nie jej wina w koncu:) kazali jej zaśpiewac to śpiewa. Parasolka olka olka stała sie hitem bo wpada w ucho,taka prawda,raczej nic nowego nie wnosi,chyba ze stęki jak już pisałam:P pozdrawiam

wb2k7

piosenki fajne ogolnie tez ale jej nic ierpie jakas wiesniaczka z barbadosu i tyle