Robbie Kay

Robert Andrew Kay

7,8
1 814 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robbie Kay

Wielkie brawa za Piotrusia Pana!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
joasiarybelska

Dokładnie Robbie jako Peter jest świetny. Podoba mi się jego gra aktorska i mimika twarzy. No i nie mogę się na niego napatrzeć.
Brawa należą się także scenarzystom za zrobienie z Piotrusia Pana złego charakteru.

wedontlikeyou

On gra świetnie Piotrusia Pana, tak fajnie porusza tymi brwiami i wgl całą twarzą jak mówi.

martiza3

Niby krzyczy a jednoczesnie mowi spokojnie i bardzo wyraznie ... ciezko to zdefiniowac. Napewno pojawia sie pewna groza przy kazdym wypowiedzianym slowie ... O graniu oczami/brwiami nie bede sie wypowiedal bo chyba sam jack Nicholson by sie nie powstydzil takich umiejetnosci ...

martiza3

To prawda :) A propos twarzy - czy ja dobrze widzę, że w serialu ma makijaż? (cienie do powiek, eyeliner, nawet troszkę kolorku na ustach)

xena_4

Oczywiści że ma make-up musi być:) dodają mu eyeliner'a żeby wyglądał na złego jak Hook :)
Uwielbiam jak podnosi tą brew xD

cztery4

Najbardziej podoba mi się ten dorosły styl gry, jaki prezentuje w serialu. Pełen szacunek dla niego :)
Przy okazji - chciałabym porównać z inną jego rolą. Jaki film z jego udziałem polecasz?

xena_4

Jak na razie to nie grał w zbyt wielu filmach możesz go zobaczyć w "Piratach z Karaibów na nieznanych wodach" szczerze OUAT to jego największy sukces a szkoda :)

cztery4

Zastanawiam się nad obejrzeniem "Pinokia", bo czytałam wiele dobrych opinii na temat jego gry. Chyba zacznę jednak od tego.

xena_4

Polecam :)

joasiarybelska

Bardzo dobrze zagrał tą rolę. Jego mimika jest naprawdę imponująca. Aż miło się go oglądało ;)) .