W czym on takim zagrał? Nawet nie jest taki znany nikt z moich znajomyh nie słyszał o nim i nikt go nir zna pszecież on jest jakiś stary w top 100 powinni być jacys lepsi aktorsy bardziej utalentowani aktorzy np. Zac Efron a nie jakis staruch deniro.
Tag, uwarzam rze w top100000 powinny pyć same dzieci bo staruchy za suabo grajom, a moi uposledzeni koledzy wolom ih.
Szanowny kolego!Jak nie potrafisz pisać po polsku to wogóle nie pisz. Robisz z siebie kalekę jezyka polskiego. Ośmieszasz się wypisując takie bzdury i w takim języku. Dla Twojego dobra-nie pisz wiecej!
O qrwa...sorry ale to jest już sczyt.Zaloże się,że to słynna PussyCat zalożyła kolejne konto i zaczyna szalec :D
uśmiałam się nieźle. Skąd oni biorą te pomysły. Ja nie wiem chodź bym przez 100 lat siedziała to nie wymyśliłabym takich bzdur. Nie no leżę.
TO PROWOKACJA...
TO NIE MOGĄ BYĆ PRAWDZIWE SŁOWA>>>
to nie moze być serio tekst
a jesli jest to bardzo zle o Tobie swiadczy
To nie jest prowokacja. To COŚ chce, żeby zamiast geniuszy aktorstwa listę TOP10 okupowały kmioty z "Hight School Musical" O_o Boże, skąd tacy ludzie się biorą?
Toż to jakaś zjawa niesłychana... Wróg? Szpieg? Zwierzę?
A czy to nie jest przypadkiem to dziecko, które to nigdyś pisywało, co się NaZawShEZacÓś nazywało (lub coś takiego), bo to był jedyny taki fanatyk, co go w mrocznych czeluściach filmwebu się widzi.
De Niro jest pięęęęęęęękny i pszytoiny, a Zak Łeffron to ciota z Guffniażowa, co nawet krać w filmuach nie łumie...
hihi ;p
Właśnie Robercie ;P nie denerwuj się,zaraz się temu dziecku co załozył ten temat znudzi zakładanie nowych tematów i pisania o tobie.
Tym postem przypomniała mi glupią dziewczynke o nicku "Zawshe Zakuś" xD
Ale miałem wtedy ubaw na forum Zaca :P
Pozdro.
Nie rozumiem was. Zakochaliscie sie w jakims zarozumialym robercie deniro a skromnego Zakusia nie zauwazacie. Wogle nie jestescie obiektyfni wkorzacie mnie nie wiecie co mowicie i nie znacie sie na dobrym kinie! robert deniro to staruch i tylko inni nienormalni staruchy moga go lubic.
Nie no i jak tu byc spokojnym! Po co te cholerne prowokacje i robienie z siebie idiotki! Dziewczyno nie masz co w domu robic ?! Weź poczytaj troche czy cos ;P ;D
Możliwe, że ta pierwsza @Zawshe Zakuś to osobny twór, możliwe, że nawet nie prowokacyjny (jeżeli jednak prowokacjny to olbrzymi szacun dla kolegi prowokatora). Możliwe, że nie są to konta jednej osoby, tymbardziej, że każda posiada swój własny styl, który przelogowywując się z jednego usera do drugiego ciężko byłoby zachować.
Natomiast pewny jestem, że
@PussyCat_doroślejsza - to 100% prowokacja, a wieeelu dało się nabrać na te brednie, które na blogu wypisuje.
i prawie pewny, że
@Zakuś i Vaneska - to prowokacyjny klon @Zawshe Zakusia.
Juz po nicku widać, że jesteś dzisięciolatkiem. Wiadomo, że w pierwszej klasie nikt nie zna takiego dobrego aktora ;] ona zagrał w bardzo dużo filmach był producentem,. reżyserem trzech filmów a ten ,,Zakuś'' ;/ to w jakich filmach zagrał?? W reklasmie gaci i w głupiej bajce disneya!! Pozdrów kolegów i przekaż, że życze im wydoroślenia.
a mi szkoda słow na ta prowokacje... i nie bede o niej pisal ale nie chce zakladac tematu nowego i mysle ze DE Niro powinni miec z Pacino ex equo pierwsze miejsce bo codziennie nam sie tu zmieniaja .. jeszcze sie nam zmecza i co bedzie wtedy:P
Kto to coś na filmweb wposcil!!!! on jest świetny (najlepszym) aktorem !!!!!! I filmy z nim są BOSKIE !!!!!!!
LitleHoney - Ciebie kto na FW wpuścił, co? Zrozum, że z takim czymś się tutaj nie gada...wbij sobie to-do kaganku swego mózgowia, oki?
A Boski to byl Rudi Valentino, Dirk Bogarde, czy Clark Gable - a nie filmy Boba De Niro. Owszem produkcje z nim są świetne((nie wszystkie)), ale nie "BOSKIE". Tak to mówią tylko zakomplexionie małolaty. Zakładam, iż jesteś właśnie jedną z nich;-))
Na koniec prośba do wszystkich: Nie piszcie już swoich postów pod durnymi tematami pajaców, którzy tylko prowokują. Szkoda zdrowia. A po co jakiś głupkowaty temat ma wisieć na górze i mieć dużo wpisów??? Hmmm...No po co, po co??? ;-))
Zlew, panowie & panie... i... tyle!!!
Pozdro dla calej ekipy tutaj...
THE END
heh... napewno nie jestem zakompleksiona... małolata można tak powiedzieć... ale w życiu sie nie zgodze z tym zakus & vaneska czy jak mu tam
Poprostu mam swoje zdanie i uważam że teraźniejsi "młodzi" aktorzy nie dorównują aktorom tyćke starszym... poprostu kiedyś doceniało się w filmie gre aktorską a nie efekty komputerowe...
O boże i po co założyłaś taki durny temat...Ty chyba oglądasz tylko filmy takie jak 'HSM' [ja lubię HSM, ale bez przeady] pan De Niro grał w wielu świetnych filmach...ja mam 16 lat i co jestem już staruchą skorą lubię pana De Niro? Jejku ja nie mogę jak można pisać że Zac [którego bardzo lubię] ma być w Top100...on grał tylko w jakiś kmedyjkach...
Gościu, przeglądałem większość twoich wpisów i zauważam że to Ty prowokujesz obrażając i wyzywając ludzi. Cłopie opanuj się, bo robisz z siebie pośmiewisko...
nie wiem jakim sposobem ale ja proponuje usunac tego uzytkownika bo to jest przegiecie.skromny zac tak pisze a jaki ma byc skoro zagral w jednym miusicalu i to jeszcze dennym(przynajmiej dla mnie) gdzie gral de niro jezu no nikt nie wiee przeciesz to staruch<lol2>zal mi ciebie nie wiem sadzac po tym co piszesz masz 12 lat i nie widzials jeszcze na oczy dobrego filmu widzialas/widziales nie wiem co ty jestes.pozdro
nie no to dogioles teraz chłopie... boże... gdzie Ty żyjesz? pytasz sie gdzie on grał i masz konto na tym portalu ?? czy ty znowco filmowy miałeś kiedyś stycznosć z filmem ojciec chcrzestny ? albo dawno temu w ameryce ? bo chyba pomyliły Ci sie osoby. Ten człowiek ma za sobą wielki dobytek filmowy. a tego zaca efrona czy jak tam temu pieknisiowi jest to mozesz sobie na disney channel ogladać bo tam jest jego miejsce...
Eee skromny zakus????
Sory ale jak mu syfek na dupie wyskoczy to nie pokazuje sie w miejscu publicznym,a Robert De Niro,Al Pacino i Johnny Depp to klasycy kina...i mi z Zakusiem nie wyjezdzak flądro!!!!
no i szacunek dla Ciebie ! ;] pies trącał tego zaka hehehe
pozdrawiam wszystkich fanów tego pajaca... środkowym palcem
to najlepszy aktor.wszystkie filmy z Jego udziałem są arcydziełem. wynocha z gniotami z hajskulmiuzikal!
Chyba cię zdrowo pokręciło. De Niro to legenda kina. Zagrał w wielu wybitnych filmach. A ten twój Elfron to sezonowa gwiazda. Myślę jednak że to zwykła prowokacja, bo chyba nikt kto ogląda filmy tak nie myśli.
Swoją drogą, to ja nie przepadam za De Niro - on miał po prostu szczęście do dobrych filmów, dobrych reżyserów i dobrych scenariuszy, ale według mnie on jest w każdym filmie dokładnie taki sam.
Ale faktem jest, że światowe kino bez niego nie byłoby takie samo...
buhahaha xD
tez uwazam ze jest troche za wysoko..ale z tym efronem to juz przesadzilas..
haha..
nie moge...
efron na 1 miejscu..?
przeciez on nie umie grac,jest sztuczny i uzywa blyszczyka do ust..hahaha..ale pompa..brawo..
xDD
Taki sam? No chyba... zaraz mnie szlak trafi. Faktycznie, w Przebudzeniach, Misji, Taksówkarzu i Depresji Gangstera zagrał dokłądnie tak samo.... Szczęście? Jakby w Taksówkarzu zagrał marnie film nie zostałby zapamiętany tak trwale, podobnie z wściekłym Bykiem - a Ojciec CHrzestny mógł go zdeklasować na wejściu - wzyscy spodziewali się, że nie podoba wielkiemu Marlonowi Brando... Radze najpierw zapoznac sie z kluczowymi filmami w karierze danego aktora, a dopiero potem oceniac
Jak można oceniać aktora w kategorich: czy moi znajomi o nim słyszeli lub czy jest młody, czy stary??? De Niro zagrał w tylu w filmach, że długo by wymieniać, a Zac jest na razie znany tylko z High School Musical, gdzie jego gra nie jest niczym nadzwyczjnym, wielu by zagrało podobnie.
ja zawsze jak nie mam jakiejs komedyjki to wchodze tutaj czytam komentarz tej zack i vaneska co tu ona wypisuje to masakra :D
Człowieku jakie ty masz pojęcie o filmie i aktorach.Pooglądaj sobie najpierw Van Damma,Seagala i innych patałachów i dopiero jak dorośniesz to stopniowo być może nabierzesz jakiegokolwiek pojęcia w tym temacie! To,że aktor jest starszy to nie znaczy że gorszy. De Niro to największa klasa światowego kina. Jak się nie znasz to zapytaj taty, być może on ma większe pojęcie od Ciebie o dobrym filmie i dobrym aktorstwie. Poza tym bez urazy, ale drogi kolego kłania się ortografia i język polski.Robisz z siebie znawce światowego kina lecz stanowczo nim nie jesteś i nigdy nie będziesz jeżeli będziesz nadal myślał takimi kategoriami jak do tej pory.Poza tym pan De Niro zagrał w ponad 130 filmach-bardzo dobrych filmach i nie ma drugiego aktora z takim dorobkiem.
Ja nie jestem fanka De Niro, ale b. lubie ogladac z nim filmy. Ale widze, ze to chyba grzech w naszym kraju...