to jest gigantyzm. Normlany wzrost w waszym wieku to 1,50m-1,60m. Nic dziwnego, że tak rośniecie, skoro w żywności jest masa hormonów. Chyba że masz rodziców po 2 m.
Pieprzysz głupoty to jest normalny wzrost więc nie wpajaj mi tu głupstw znasz określenie "wysoki"? Pomyślałeś o tym że większość chłopaków z mojej klasy mogą być po prostu wysokimi chłopakami?
Ja w twoim wieku miałem około 154 cm, a teraz mam 185, a twoje 175 w wieku 13 lat nie jest normalne. Masz gigantyzm, proste.
Ja mam 20 lat i 175, a mój ojciec ma 192, moja mama z 165 więc myślę, że jeśli nie jesteś dzieckiem murzyna z NBA i przerośniętej siatkarki to 175cm w wieku 13 lat nie jest normalne w żaden sposób. Mój kumpel, który ma teraz prawie 2m w wieku 13 lat nie miał Twojego wzrostu, ja zacząłbym się martwić tym wzrostem i zrobił badania hormonalne, zamiast się tym chwalić.
No spoko ale bierz nie tylko mnie pod uwagę ale innych np z mojej szkoły o których ciągle mówię i ciągle podaje przykład, to nie jest możliwe żeby gigantyzm był tak rozpowszechniony i co 5 osoba z mojej szkoły to miała więc to chyba jest trochę dziwne nie?
A i jeszcze czytałem o tym wszystkim i gigantyzm to jest coś takiego że jak ma się 10 lat i ma się około 160cm albo jak ma się 14 lat i około 200cm i są właśnie takie przypadki a nie mój, ja się mieszczę pomiędzy tymi przypadkami więc jest to normalny wzrost.