Robert Downey Jr.

Robert John Downey Jr.

8,9
163 803 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Downey Jr.

jestem o 1 cm od niego mniejszy a mam 13 lat :P

Ironmovie2142

To bardzo fajnie wiesz:3

Adriann1992

hehe :P

Ironmovie2142

Urzekła mnie twoja historia ;P

Ironmovie2142

masz gigantyzm. Przykre.

weeman86

Jaki gigantyzm...? Co ty gadasz u mnie każdy normalny kolega ma taki wzrost a nawet wyższy.

Ironmovie2142

to jest gigantyzm. Normlany wzrost w waszym wieku to 1,50m-1,60m. Nic dziwnego, że tak rośniecie, skoro w żywności jest masa hormonów. Chyba że masz rodziców po 2 m.

weeman86

Pieprzysz głupoty to jest normalny wzrost więc nie wpajaj mi tu głupstw znasz określenie "wysoki"? Pomyślałeś o tym że większość chłopaków z mojej klasy mogą być po prostu wysokimi chłopakami?

Ironmovie2142

Ja w twoim wieku miałem około 154 cm, a teraz mam 185, a twoje 175 w wieku 13 lat nie jest normalne. Masz gigantyzm, proste.

BezlitosnyJoe

Coś nie wierzę żeby 80% mojej klasy miało gigantyzm.

Ironmovie2142

Ja mam 20 lat i 175, a mój ojciec ma 192, moja mama z 165 więc myślę, że jeśli nie jesteś dzieckiem murzyna z NBA i przerośniętej siatkarki to 175cm w wieku 13 lat nie jest normalne w żaden sposób. Mój kumpel, który ma teraz prawie 2m w wieku 13 lat nie miał Twojego wzrostu, ja zacząłbym się martwić tym wzrostem i zrobił badania hormonalne, zamiast się tym chwalić.

l_borowiecki

No spoko ale bierz nie tylko mnie pod uwagę ale innych np z mojej szkoły o których ciągle mówię i ciągle podaje przykład, to nie jest możliwe żeby gigantyzm był tak rozpowszechniony i co 5 osoba z mojej szkoły to miała więc to chyba jest trochę dziwne nie?

l_borowiecki

A i jeszcze czytałem o tym wszystkim i gigantyzm to jest coś takiego że jak ma się 10 lat i ma się około 160cm albo jak ma się 14 lat i około 200cm i są właśnie takie przypadki a nie mój, ja się mieszczę pomiędzy tymi przypadkami więc jest to normalny wzrost.

Ironmovie2142

chyba niższy

Zielu08

No tak, mały błąd :P