Robert HoffmanX

Robert James Hoffman III

7,5
1 029 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Hoffman

on po filme w step up 2 będzie kolejnym aktorem za którym bedą szaleć laski... no moze nie tak popularnocs jak u w. millera ale tez... mi tam osobiscie... wole chaninga tattuma ;-)

shy_2

mi też bardziej podoba się channing... ale ten nie jest zły :) no ale chyba nie zrobi takiego szału jak tatuum...

kommheim

nigdy nic nie wiadomo.. oglądałam trailer do dwójki ii powiem ze koles jest.. interesujący..i swietnie tanczy...

shy_2

mało mnie interesuje czy zrobi szał :P ważne, że to jest prawdziwy tancerz, a nie to co channing... :) widziałam kilka jego układów na youtube i nie skłamię jak powiem, że bardzo mi się podobały :P świetnie tańczy :)

Stokrotka91

Masz rację niezły z niego tancerz :) W końcu w takiej roli współpracował z Christiną Aguilierą, Usherem a nawet z Rickym Martinem, którego dublował w jego klipie :P Z resztą z Channingiem też spotkał się na planie chociażby w filmie "Ona to on" :) Na pewno znajdą się osoby, które będą szalały na jego punkcie. Przewiduję, że gdy Step Up 2 będzie na tyle popularny co pierwsza jego część to i on wypłynie na fali popularności, to tylko kwestia czasu :D Nie wiem jak Wy,ale ja na pewno przejdę się do kina na Step Up 2 aby zobaczyć wyczyny taneczne Hoffmana :D Wam też polecam zobaczyć ten film. Chociażby z prostego względu porównania zdolności tanecznych Channinga i Hoffmana :)

użytkownik usunięty
shy_2

A mnie się obydwaj podobają !!! Mają świetne umiejętności taneczne !!!

W zasadzie masz rację :P Ale masz zamiar iść do kina zobaczyć go na wielkim ekranie??

użytkownik usunięty
GIGI_6

Mi też podobają się obaj. Chociaż przyznam, że Hoffman jest lepszym tancerzem mimo tego, że Channing też jest świetny :D Takie moje zdanie.
A ja się przejdę. Muszę to zobaczyć na wielkim ekranie i to już 29 :)

użytkownik usunięty

Nawet bardzo go lubię, ale nie uważacie, że ma trochę za wysoką średnią? 9.14 ?
Pozdro xD

Ja na pewno się przejdę :)) Nie ma nawet o czym gadac :D To juz za 7 dni :P

GIGI_6

A można już kupować bilety? Bo mnie szlag trafi jak już nie będzie. Muszę to obejrzeć w dniu premiery. xD

użytkownik usunięty
BubbleAngie

Tzn. z tego co wiem, jak przynajmniej ja je rezerwowałam, to było napisanie na stronie internetowej Multikina, że trzeba odbierać (w sensie kupować) bilety max. 4 dni przed premierą (te zarezerwowane). Tak też informuje jeśli ktoś nie wie!!! :) Więc ja już mam je odebrane, tak na zapas :) Ale śpieszcie się jeśli chcecie pójść, bo naprawdę dużo ludzi chce iść już 29 (tak jak my). Więc życzę powodzenia w kupowaniu. Najlepiej zarezerwować, żeby mieć pewność, że się pójdzie :D

shy_2

ja już oglądałam step up 2, powiem szczerze, ze Robercik mnie pociąga xd ale od czasów "Ona to on" :)
W step up 2 też był booski, pozdrawiam

why_nOt

:( Ja muszę poczekać aż 4 dni do premiery żeby móc go zobaczyć. Ale lepsze 4 dni niż 2 tygodnie :)

shy_2

ja ogłądałam "Step up 2" w piatek i powiem szczerze podobał mi się bardziej niż 1... Robert zagrał swietnie po prostu, według mnie jest lepszym tancerzem niż Channing (chociaż Tatum wywarł na mnie ogromne wrażenie). mam nadzieje, że powstanie 3 część i że zobaczymy w niej Hoffmana;]

Maarit

Zgadzam się w 100% z Tobą :) Druga część jest genialna :D A co do 3 części, to może być całkiem dobry pomysł, może być ciekawie :P

GIGI_6

popieram, druga część świetna :) byłam w sobotę i do teraz się zachwycam :P dużo bardziej podobała mi się od pierwszej. Z powodu muzyki i głównego aktora, świetne umiejętności taneczne :D Zresztą aktorka grająca Andie też dała niezły popis ;)

Stokrotka91

Robert był boski :D A co do muzyki to nadal jestem pod jej wrażeniem :) Po prostu superowa :)))

shy_2

Robert jest w ogóle wspaniały! :) a już o jego tańcu to nie wspomne!

shy_2

ja mam słabość do tancerzy i do aktorów grających leciuchno ciemnych typów :D Jak na złość Chase jest uosobieniem tych cech xD
i dołącza do Jasona Dohringa i Toma Feltona :)

Paolajn

Ja mam to samo :D Uwielbiam ciemnych typów. A Robert w SU 2 jest naprawdę genialny. Z resztą jak cały film :D

GIGI_6

w "she's the man" nie zwróciłam na niego większej uwagi, po step up stwierdziłam, że jest w porządku i świetnie tańczy, po punchrobert.com uwielbiam tego gościa :D pozytywnie pierdolnięty :D

karina87

Jak dla mnie jest zarąbistym tancerzem :) Nie wiem czy wiecie, ale nawet współpracował z Kryśką Aguilierą :) To o czymś świadczy :P

GIGI_6

heh pieknie tańczył no i pieknie wygląda 8D ten jego uśmieszek poprostu cudownie :D tylko w niektórych scenach miał idiotycznie tą czapke założoną że mu tak grzywka na czoło wchodziła :D przypomina mi troche ryana goslinga. pięknie no aww :DDD

btw. dopiero dzisiaj byłam w kinie niestety dlatego tak późno pisze :c

dashie

Ale warto było pójść, co nie ?! Ahhh...super filmik, chyba pójdę jeszcze raz :D Idzie ktoś ?? :)))

użytkownik usunięty
GIGI_6

A ja byłam 29 lutego na maratonie(tzn. Step Up 1 i Step Up 2) byłam z koleżanką i świetnie się bawiłam. Jestem pod wrażeniem...pod względem muzycznym i tanecznym! A Hoffman jest ŚLICZNY Te jego ocka ^.^ oj...

Wracając do maratonu to trochę głupio bo puścili najpierw drugą część a potem pierwszą, to źle bo na części Step Up 2(którą puścili pierwszą) było super a na Step Up- Taniec Zmysłów(którą puścili drugą) było nudnawo...

Noo, ja też myślałam czy by nie pójść drugi raz ale jakoś magicznym trafem będę mieć ten filmiki w domciu :D Nie mogę się doczekać!

A Chaning Tattum: BLEEEEEEEEE!
W dwójce jako tako ale w jedynce z tą łysą glacą... Blee... Z bródką mu ładniej ;D

Robert jest boski.Po prostu patrzeć i podziwiać.Nie dość że jest przystojny to świetnie tańczy.Step Up 2 prawdziwy pokaz tańca

ja też byłam na tym maratonie, we wrocku w pasażu
myślałam, że 2 będzie taka na odpierdol się, nudna a tu takie przyjemne zaskoczenie :)

karina87

Step Up 2 jest świetne ale nie da się go do Step Up porównać

karina87

No właśnie :) Wszyscy uważali, że dwójka będzie do bani, a tu proszę. Miłe zaskoczenie :D okazało się nawet, że lepsza od pierwszej części :)

shy_2

no wlasnie , wole chaninga. i brawo za spostrzezenie ,,będzie kolejnym aktorem za którym bedą szaleć laski''
a ktoz tego nie wiedzial. tak samo z muzyka ze step up 2 mam pelno znajomych ktorzy nie sluchaja rapu r'n'b i z tym spokrewnionych nut a tu ci niespodzianka po filmie step up 2 ollśnienieeee i wszyscy sie jaraja jednym i tym samym kawalkiem np. flo rida & t pain - low ,albo bounce timbalanda ..i nagle wszyscy wielce zaczeli byc tacy ,,yoł''.

bluffgirl01

Trzeba przyznać soundtrack jest odjechany.Wielu ludzi nie słuchającym tej muzyki napewno przypadnie do gustu

sandra_rose

Ja pierdzielę. Takie filmy mają chyba za zadanie szerzenie hip hopu, zarówno tańca i muzyki, wśród ludzi. Muzyka i taniec pokazany w filmie jest po prostu dobry i nie ma co się czepiać. Nie rozumiem, czemu jesteś taką tego przeciwniczką. Trzeba rozgraniczać, kiedy ktoś chwyta to, co się wypromuje, a kiedy komuś bit z "Bounce" naprawdę się podoba.

I to jest indywidualna sprawa każdego, komu staje duży palec u nogi na widok tego tancerza. Ja go cenię za to, co pokazuje na parkiecie, a nie "oczka".

Z resztą, nie wojuj tak. Każdemu podoba się co innego, a zarzucanie innym fałszu, to moim zdaniem ciężka przesada.

I jeszcze. Owszem, po części się z Tobą zgadzam. Niektórzy są tacy, jak napisałaś. Jarają się tym, co jest "modne",a nie czują tego. Ale, na miłość Boską, nie WSZYSCY!

Re do bluffgirl01

Ulufful

wiem ze nie wszyscy ale chodzilo mi akurat o osoby ktore znam, tak sie wkurzyłam no bo sorry ale tutaj ciezko słucha rapu czy tam r'n'b i twierdzi ze nie lubi techna i disco polo a tu niespodzianka testuje ich mp3 ..a tam co? tylko taka muzyka.

za chwile sie ktos doczepi czy mam cos do disco polo czy techna , owszem mam , tak samo jak niektorzy maja do rapu i jasne ze im wolno bluzgac na ten typ muzy a mnie juz na inne nie wolno .

użytkownik usunięty
bluffgirl01

Ja nie toleruję wszelkiego rodzaju disco! Techno też mnie wkurza!
A gdzie tam w tym soundtracku te rodzaje muzyki ja się pytam?!
Ja nie słyszałamt tam ŻADNEJ piosenki disco!
Chyba nie wiesz co to disko i techno skoro uwazasz że:
"twierdzi ze nie lubi techna i disco polo a tu niespodzianka testuje ich mp3 ..a tam co? tylko taka muzyka."...
O.o

StareKrówsko... pozwój mi. Ja jak najbardziej rozumiem. Mnie też to wkurza, a jeszcze bardziej uważanie mnie za taką. Ale jeśli tak nie jest, to zwracam honor. I myślę, że na tym etapie wszystko sobie wyjaśniłyśmy i możemy skończyć tą dyskusję.

Ulufful

ja tez mysle ze mozemy skonczyc , po 1 . nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby cie obrazic w jaki kolwiek sposob i posadzic o pozerstwo (bo nawet sie nie znamy i niewiem czego sluchasz) a mnie chodzilo o znajomych.
to więc szacun dziewczyno.

chyba nie jestes w temeacie wiesz ... bo to -Ja nie słyszałamt tam ŻADNEJ piosenki disco! jest bez sensu? czy ja twierdze ze na soundtracku bylo disko?? nie zrozumialas.

shy_2

odejdę od tej zagorzałej dyskusji i powrócę do tematu Roberta. :)

a więc - to, co pokazał w filmie (mówię tu oczywiście o jego umiejętnościach tanecznych) było, no cóż .. wyśmienite ! po prostu nie mogłam od niego oczu oderwać. i osobiście uważam, że pod tym względem Channing nie dorasta mu do pięt (nie twierdzę, że nie umie tańczyć, bo potrafi i to całkiem nieźle).

co do jego urody - strasznie mi się podoba :) jest takim moim typem, jeśli chodzi o facetów :) wysoki blondyn z ładnymi oczami i słodkim uśmiechem :) wcześniej widziałam go w filmie 'Ona To On' (obecnie jestem na etapie ściągania jeszcze 'Rewanżu'), gdzie już zwróciłam na niego uwagę. niestety tam przyćmiony został zupełnie Tatumem (który też jest niczego sobie). natomiast w Step Up 2 miodzio ! :)

w ogóle uważam, że w tym filmie mógł pokazać i wyrazić siebie :) oby tak dalej.

oluskaa

Mam rewanż jak dla mnie niedosyt co do scen z Robertem.Ale film mi sie podobał.Taniec był rewelacyjny

sandra_rose

no to pewnie mi też się spodoba, biorąc pod uwagę to, że uwielbiam różnego rodzaju filmy taneczne :)

co do niedosytu jeśli chodzi o sceny z Robertem .. najlepszym rozwiązaniem byłoby wyreżyserowanie filmu z nim w roli głównej, kiedy nie znikałby z ekranu ;) hihi. tak mnie ten chłopak oczarował :)

oluskaa

Skoro lubisz filmy taneczne to pewni zainteresował by cię film "Krok od sławy. Nie ma Roberta ale jest taniec

sandra_rose

okej, już się ściąga ;)) a Rewanż już jest na dysku, muszę jeszcze tylko znaleźć trochę czasu wolnego o obejrzeć. ;]