znam go wprawdzie tylko z serialu Prison Break, ale to, co tam pokazał jest doprawdy NIESAMOWITE! Jeszcze nie widziałam, zeby ktos tak świetnie zagrał psychopatę jak on zagrał T-bag'a... (i te jego akcje z kieszeniami...)
Kieszenie to nic w porównaniu z zachowaniem w stosunku do dzieci. Jeden z najlepszych psycholi w histori kina:)
Robert Knepper to naprawdę niesamowicie utalentowany aktor, znałam go już wcześniej (z m.in. epizodu w Carnivale, CSI, oraz z kilku filmów jak np. Gatunek III) ,ale doceniłam dopiero po roli T-Bag'a w Prison Break. Jestem pod wielkim wrażeniem jego gry i mam nadzieje ,że w końcu zostanie doceniony :)
Zagrał jedną z głównych ról a mianowicie Roberta F. Kennediego w filmie "Jackie, Ethel & Joan: Kobiety Kennedych" :)
Z czystym sumieniem mogę Ci polecić film "Obcy w domu" (Absence of the Good). Knepper gra tam jedną z głównych ról i jest naprawdę świetny.
Jak tylko dorwę te filmy to na pewno zobaczę. Ostatnio widziałem go w Osaczonym i nie zawidołem się, choć grał małą rolę to fajnego teksta przywalił.
ja równiez bylem pod jego wielkim wrażeniem po obejżeniu Prison Break. Grał tak świetnie swojego psychola iż sprawił że to moja ulubiona postac.
Dla zainteresowanych dodam że juz w sierpniu rusza w USA drugi sezon. Szykujcie miejsca na dysku:P
Jeżeli ktoś nie wiedzial Prison Break a chce go "dorwać" to niestety z internetu:D
Pozdro dla wszystkich.
ja tam już mam miejsce na dysku od dawna... ale sie wkurzylem bo o 2 tyg pozniej obejrze pierwsze odcinki bo wyjezdzam i wracam 30 spierpnia... no coz... obejrze 2 odcinki naraz:D
Doskonały, przekonywujący, niesamowity. Widziałem go jedynie w Prison Breaku i to wystarczy. Doskonała gestykulacja, tonacja głosu, mimika.. Tak jak większość aktorów w PB moim zdaniem IDEALNY!
Niesamowity , jeden z najlepszych aktorów ( dla mnie xD ). Genialnie zagrał w Prison Breaku a i w innych filmach również bardzo udanie ! Widzac ze zdolnosci aktorskie ma opanowane do perfekcji i ciesze sie ze przyjal role w Prison Breaku !
super zagrał i gra nadal (w drugiej serii) Prison Break! Tego psychola i takiego geja... Postać niby ma być zła, ale tak na prawdę to nie da się go nie lubić!! :P :P W swojej roli jest tak przekonywujący i w ogóle... super!
Bardzo go lubię :D :D
Jest niepowtarzalny w Prison Break xD absolutnie! mnie rozwalają kieszenie i akcje z ręką xD z ręką która raz jest, raz jej nie ma ;p i obrazek, kiedy siedzi w hotelu, sączy drineczka siedząc "na forsie" [bez kończyny ;p]:D
hehe, z tą ręką był the best, hahaha za kaloryfer schować byle tylko nie dać się złapać policji :D :D :D widać bardzo cieszy się wolnością i nie chciał wracać za cholerę do Fox River,chociaż i tak by pewnie nie wrócił bo przecież chcieli kropnąć wszystkich uciekinierów bez wyjątku :D tak jak Apolskisa, ale aktor the best psychol :D :d
ja dopiero zaczelam cos na jego temat szukac po prison break, jak wiekszosc z reszta, ale skads mi sie kojarzyl ;)
gra swietnie, w ogole dzieki niemu "teddy" to moja ulubiona postac ;P
i rozwaliła mnie scena z "sister your bloomers are showing", gra w karty i ogolnie akcje z reką, a jak slysze to jego "Alaaackaday!" jeszcze w polaczeniu z "pretty" to wymiekam ;D
poza tym, z tego co moge powiedziec na podst wywiadow, facet wydaje sie byc sympatyczny, na luzie i z poczuciem humoru :D
A jego uśmiechy na twarzy są boskie;* kocham tego aktora za grę w PB normalnie jedna z lepszych ról mimo, że czarny charakter ;) oskara mu powinni dać :) 10/10 jak nic!
Co tu dużo mówić. Niewielu jest takich aktorów na świecie. Dziś obejżalem 17 odcinek... to zbliżenie na siekierze i jego jedno spojrzenie :D wymiękłem. A później ten płacz w samochodzie... taki realistyczny. Po prostu świetnie udaje ludzkie uczucia. Powtarzam udaje. Scena gdy żucł się żeby urwać sobie ręke też niezła... aż w końcu sobie ją odgryza. Następną sprawą jest to że super zagrał oddawanie stolca <ahahaha> No i jeszcze było z nim w PB bardzo dużo scen fajnych. Na przykład wystawienie reki z auta podczas jazdy tzn protezy xD i w hotelu popijając drinka ta super muza xD.