Robert Knepper

Robert Lyle Knepper

8,3
11 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Knepper

widziałam go tylko w prison break, gra tam rewelacyjnie, gej, pedofil i nawet ma cos takiego w sobie ze jest przystojny

weri

ZGADZAM SIE Z TOBĄ I RÓWNIEŻ Z TYM ŻE JEST PRZYSTOJNY:):) POZDRAWIAM

weri

hie hie hie xD też zauwazyłyście? zgadzam sie z Wami ;p a myślałam, że mam jakiś problem ;p

Klecix

Uważam że jest po prostu obłędny! Boski nawet przy tym swoim charakterku:) Cieszę się że nie tylko ja to zauważyłam:)

weri

A kim on właściwie jest?
Psychiatrą nie jestem, ale psychopata wychodzi z niego, gej, pedofil-troche za dużo tych zboczeń jak to Giertych i LPR nazywa.

Irish_Americ

Kolejna osoba, która przypisuje rolę aktora do jego życia prywatnego! Człowieku zastanów się trochę, mówimy o osobie Roberta a nie o T-Bag'u!

Keiko

I jak na razie ciekawostki nie pękają w szwach o Knepperze.
Czyste domysły o jego życiu prywatnym, a zapytać się zawsze mogę i nie mieszam życia prywatnego z filmem.

weri

Ja również uważam że jest przystojny.I też widziałam go tylko w Prison Break.

Madzia181207

ostrą chcice musicie mieć skoro uważacie go za przystojniaka.

weri

Boski : )) Wg mnie Knepper jak na swoj wiek jest poprostu... SWIETNY!

weri

Tak "by the way" nie mylcie GEJ'a z Biseksualistą ;) ... T-Bag jest Biseksualistą, Pedofilem i Rasistą ... Pozdro !!

Sawyerr

Fakt, ale zastanawia mnie dlaczego Sawyer napisał te... jak to było... zboczenia z dużej litery. Chyba, że to nowe ksywki Theodora :P. No, ale nie ważne. To temat o Robercie ;). Też uważam, że jest niesamowity w tej roli (a jak wyszedł w innych, to nie wiem, nie oglądałam, ale nadrobię) i że jest przystojny. Jak napisałam w innym temacie, demonicznie przystojny, a to tylko polepsza sprawę. I nawet nieźle śpiewa, no nie ;)? Dobra, pozdrawiam wszyszkich :P.

weri

popieram bez dwóch zdań :D Robert jest fantastyczny :) Nie tylko w Prisonie ale i innych filmach :-)

baby_blue2

Tutaj jest fajny (przynajmniej dla mnie) filmik, na którym Robert oprowadza jakąś dziennikarkę po Fox River. Trochę się uśmiałam ;)
http://www.youtube.com/watch?v=kw9MoJhOJ3U&feature=PlayList&p=5E6CF31BF2C7EA60&i ndex=5
Polecam :).

Skell

A, jeszcze coś ;). Możecie mnie uznać za nadgorliwą, ale ja się po prostu lubię dzielić ciekawostkami o aktorach: Robert ma tatuaż na środkowym palcu lewej ręki :). W formie pierścionka :). Trochę wyblakły, ale jednak. Zauważyłam przy okazji oglądania jakiegoś inkszego filmiku na mojej ulubionej stronie YouTube ;).
Ot, taka ciekawostka ;).
Pozdrawiam :).

Skell

heheh ja też bardzo lubię YouTube:):) zarówno na FilmWeb i YouTube jest w miarę możliwości codziennie;):)

Keiko

.....................
Rodziu ma kompleksy?