dobra aktorka beznadziejna to ty jestes pewnie jej zazdrościsz ze zagrała jedna z waznych ról w takim arcydziele jakim jest Prison Break
Świetna aktorka ;/ i nie wiem czemu tak jej nie lubicie ;/ świetnie zagrała w "Granicach wytrzymałości" i "Szkole czarownic"
o inteligentna sie znalazła bo wyskoczyła z tekstem z dzieckiem neostrady ten teks to jest na kazdym forum 100 razy napisny ,,nie umiałas wykrzsztuśic kilku zdań od siebiee buhahhahahahhahaahahah
OMG jednemu może sie podobać drugiemu nie ;/ ale troche dziwi mnie że wrzyscy tak na nią po "Prison Break" najerzdżają ;p ostatnio wypożyczyłem sobie "Hollywoodland" i tam też zagrała bardzo dobrze... Szkoda że filmy z tą aktorką (szczególnie te ambitniejsze) są w Polsce tak trudno dostępne ;(.
jak widać aż tyle razy niestety miałeś dostęp do forum i zostawałeś słusznie zresztą obdarowany takim nazewnictwem, także bujaj się w badyle a btw to nie jestem ona tylko on, rozumiem, iż mając z 9,10 lat ma się ograniczony umysł ale trochę wysiłku nie zaszkodzi
szkoła czarownic taka sobie...
"w takim arcydziele jakim jest Prison Break "
Wiesz... lubię (właściwie lubiłem dopóki 3. sezonu nie zobaczyłem) PB ale nazwanie tego arcydziełem to przesada. To obraza dla, chociażby, rewelacyjnego "Rzymu" czy kultowego "Twin Peaks". Jeśli chodzi o argumenty to odsyłam do pierwszego topicu - dyskusja nt ostatnich 2 odcinków. Unikam zazwyczaj jakichkolwiek zarzutów wobec kogokolwiek a w szczególności nie czepiam się wieku. Widać jednak, że za mało filmów jeszcze widziałeś w życiu. A może to po prostu kwestia gustu. (Uwaga! To tylko dygresja ;))Znam ludzi którzy się rozpływali nad "arcydziełami" typu "Undisputed 2" jednocześnie mieszając z błotem filmy pokroju "American Beauty". Gusta gustami ale to jest wieśniactwo.
weź oglądnij sobie inne filmy z nią... jak tylko po Prison Breaku oceniasz to się nie dziwię że uważasz ją za kiepską aktorkę...
zgadzam sie ona nie ma ani urody ani talentu jedyne co powinna robic to statystowac i to nie we wszystkich filmach 1/10
Lubię tę aktorkę. Zyskała mą sympatię po "Szkole Czarownic", który uważam za naprawdę dobry film. Może nie jest biuściastą blondynką, ale nie jest brzydka - poprostu naturalna i niekoniecznie idealna ..
Ja bym to ujęła, że ma urodę dla koneserów i za to między innymi ją lubię :) W PB wypadła słabo, ale tam większość grała słabo (może pensje mieli niskie i im się nie chciało albo grafik napięty i nie mieli czasu ;)). Za to w innych filmach ok, oglądam teraz "The Mentalist" i pasuje mi jej lekko drażniący wygląd :)