Robin Tunney

7,3
5 972 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robin Tunney

beznadziejna aktorka, dobrze, że z "Prison B..." dość szybko ją usunęli

W_B_B__Beaver

dobra aktorka beznadziejna to ty jestes pewnie jej zazdrościsz ze zagrała jedna z waznych ról w takim arcydziele jakim jest Prison Break

konrii_2

Świetna aktorka ;/ i nie wiem czemu tak jej nie lubicie ;/ świetnie zagrała w "Granicach wytrzymałości" i "Szkole czarownic"

konrii_2

konriemu gratuluję pewnie jest dzieckiem neostrady, a "szkołę czarownic obejrzę z zaciekawieniem...

W_B_B__Beaver

o inteligentna sie znalazła bo wyskoczyła z tekstem z dzieckiem neostrady ten teks to jest na kazdym forum 100 razy napisny ,,nie umiałas wykrzsztuśic kilku zdań od siebiee buhahhahahahhahaahahah

konrii_2

OMG jednemu może sie podobać drugiemu nie ;/ ale troche dziwi mnie że wrzyscy tak na nią po "Prison Break" najerzdżają ;p ostatnio wypożyczyłem sobie "Hollywoodland" i tam też zagrała bardzo dobrze... Szkoda że filmy z tą aktorką (szczególnie te ambitniejsze) są w Polsce tak trudno dostępne ;(.

konrii_2

jak widać aż tyle razy niestety miałeś dostęp do forum i zostawałeś słusznie zresztą obdarowany takim nazewnictwem, także bujaj się w badyle a btw to nie jestem ona tylko on, rozumiem, iż mając z 9,10 lat ma się ograniczony umysł ale trochę wysiłku nie zaszkodzi
szkoła czarownic taka sobie...

konrii_2

"w takim arcydziele jakim jest Prison Break "

Wiesz... lubię (właściwie lubiłem dopóki 3. sezonu nie zobaczyłem) PB ale nazwanie tego arcydziełem to przesada. To obraza dla, chociażby, rewelacyjnego "Rzymu" czy kultowego "Twin Peaks". Jeśli chodzi o argumenty to odsyłam do pierwszego topicu - dyskusja nt ostatnich 2 odcinków. Unikam zazwyczaj jakichkolwiek zarzutów wobec kogokolwiek a w szczególności nie czepiam się wieku. Widać jednak, że za mało filmów jeszcze widziałeś w życiu. A może to po prostu kwestia gustu. (Uwaga! To tylko dygresja ;))Znam ludzi którzy się rozpływali nad "arcydziełami" typu "Undisputed 2" jednocześnie mieszając z błotem filmy pokroju "American Beauty". Gusta gustami ale to jest wieśniactwo.

W_B_B__Beaver

Kiepski serial - kiepscy aktorzy. To chyba nie dziwne? Nie?

alanos

weź oglądnij sobie inne filmy z nią... jak tylko po Prison Breaku oceniasz to się nie dziwię że uważasz ją za kiepską aktorkę...

W_B_B__Beaver

zgadzam sie ona nie ma ani urody ani talentu jedyne co powinna robic to statystowac i to nie we wszystkich filmach 1/10

W_B_B__Beaver

Lubię tę aktorkę. Zyskała mą sympatię po "Szkole Czarownic", który uważam za naprawdę dobry film. Może nie jest biuściastą blondynką, ale nie jest brzydka - poprostu naturalna i niekoniecznie idealna ..

the_panda

A widzieliście jak zagrała w Empire Records? Z wypowiedzi widzę,że niestety
nie...

Drozdzowa

nazywanie Robin brzydką jest lekką przesadą...

Vanillia

Ja bym to ujęła, że ma urodę dla koneserów i za to między innymi ją lubię :) W PB wypadła słabo, ale tam większość grała słabo (może pensje mieli niskie i im się nie chciało albo grafik napięty i nie mieli czasu ;)). Za to w innych filmach ok, oglądam teraz "The Mentalist" i pasuje mi jej lekko drażniący wygląd :)