Ron PerlmanI

Ronald Francis Perlman

7,6
24 502 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ron Perlman

ile tematów zablokowanych :D

BlackShit

ciekawe co oni mogli tam takiego napisac.. dobre :D

raytone

jak to co, pewnie wypowiadali o jego wyglądzie w sposób krytyczny że jest brzydki i tak dalej, ja jestem za usuwaniem takich tematów

BlackShit

Tak w ogóle paradowanie postów z napisem 'Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem' jest zbędne. Takie wpisy powinny znikać całkowicie, bo tylko miejsce zajmują...

adeck92

ale jest chociaz jakas pozostalosc, ze ktos sie udzielal na jego temat. Jak pisali, ze jest bardzo brzydki to podpisuje sie pod tym :D

użytkownik usunięty
Blocaillou

mnie zblokowali bo napisałem że jest ładny.

dla większości z was o jest " brzydki" ale ja uważam wręcz cos przeciwne jest po prostu przystojny i strasznie męski. Ja po prostu nie przepadam za facetami o wygładzie Pita czy Lamberta, ulizanych, czy tam strasznie zadbanych. Dla mnie facet musi być po prostu twardy. Pierwszy raz zobaczyłam go w imieniu róży jako dziecko czy w pierwszych etapach dorastania, ale juz wtedy mi sie spodobał. Na zakończenie jeszcze mogę powiedzieć ze ma zajebisty jak dla mnie głos. Uwielbiam oglądać z nim filmy w oryginale:) A tak w ogule jakie to niedojrzałe oceniać kogoś po wyglądzie a nie po tym co osiągnął, a on osiągnął według mnie wiele. Pozdrawiam

Mistrz!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem