Najładniejsza ze wszyskich czarodziejek jakie wystąpiły w tym serialu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heh, jest ładna-to fakt, ale jakos nie moge sie do niej przyzwyczaic...wolalabym, zeby Shannen grala...
A mi się właśnie podoba najbardziej ona z trzech sióstr (najładniejsza była w 4 sezonie).
Dobre haha ;D
Tak moim zdaniem jest najladniejsza. O gustach sie nie dyskutuje, nie zrozumiesz tego dzieciaku !?
A tak odbiegajac od tematu, to zdanie zaczyna sie od wielkiej litery,i nie powinno sie pisac post pod postem.
Hmmm, Uhh Shannen jest ochydaaaa,fuuu,ryj jak kapeć , kazde zdjecie z jej udzialem jest chyba po imprezie, krzywe nogi, zmarchy jak u shar-pei (Rasa psa) .
I co, ktos teraz zmienil zdanie na jej temat? Nie wydaje mi sie. Tak wiec po co namawiacie do tego fanow Rose?
To jest poprostu smieszne. Jak juz mowilam wyzej o gustach sie nie dyskutuje, tak wiec nie popieracie gry i urody tej aktorki ? to idzcie na forum shannen i ja chwalcie :).