Rose McGowanI

Rose Arianna McGowan

7,2
6 118 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose McGowan

Hmm...

użytkownik usunięty

Tak się zastanawiam, czy Rose kogoś ma? Bo słyszałem, że jej związek z tym Rodrigezem [czy jakoś tak] poległ i się zastanawiam czy jest ona teraz w jakimś związku?

Myśle, że zostanie starą panną bo z takim wyglądem kto by ją chciał :D

GoldTreasure

Myśle ze znajdzie sobie kogoś w małym odstępie czasu, czego nie moge powiedziec o tobie Golden ... z takim ryjem ktorego nie widzialam, ale mam taka intuicje i przeczucie to ty sobie nie znajdziesz nikogo, a zreszta zadna panienka nie poleci na 9-latka, chyba ze te małe co lataja z garnuszkami i bawia sie w dom. Wtedy to moze byc twoja zona..czy to nie fascynujące? ahh...
A nawet i jezeli nikt na nia nie poleci to i tak znajdzie sie ktos taki kto porzebuje kasy...sponsora....

Isabel_Evans

Bez przekleństw!! sklej wary !:PP i juz nie pojade nikomu na FILMWEB jeśli nie napiszą nic złego o mnie ;pp. Pozatym nie wiesz jak wyglądam to sie nie wypowiadaj!!

GoldTreasure

Gdzie jest przekleństwo?? Hymm niby "ryj" tak ,tak tak... jest tak duze ze musze isc do spowiedzi natychmiast...
Napisalam ze nie wiem jak wygladasz, ale jest cos takiego jak intuicja :)

Isabel_Evans

Ja nie mam pojęcia czy sobie kogoś znajdzie ale uważam, że Rose popełniła wielki błąd kończąc z Rodriguezem (chyba że to ona zerwał z nią, więc to może może nie zależało od niej). Wszystkie jej ostatnie filmy były wyprodukowane przez niego, a teraz gdy już nie są razem, to Rob pewnie przestanie załatwiać jej role. Ale kto wie?... Może znów znajdzie się jakiś naiwny producencik który zechce Rose. Szkoda tylko że nie jest już taka piękna bo teraz może mieć całkiem spore trudności z odnalezieniem kogoś kto będzie ją promował

Isabel_Evans

Ja powiedziałem "sobie" że bez przekleńst. Bo zauważ, że każda wypowiedz moja o Rose powoduje , że twoja odchodzi od tematu :D

Była taka ładna i co z sobą zrobiła? Ale w Death proof wygląda jeszcze normalnie....

Rose zerwała z nim ale widziałem sporo nowych zdjęć z jakiś facetem ;]

Matti_77

Oh wybaczcie, jakimś* ah , pisanie za szybko..