to chyba jakiś żart,dla mnie ryan gosling jest przecietnym aktorem.A ludzie głosują na niego dlatego że jest podobno przystojny
jaki żart, nie rozumiem, może kojarzycie tego aktora ze słabego punktu, tam zagrał przeciętnie, ale swoje skrzydła rozwinął począwszy od id marcowych, drive, w komedii crazy stupid love też nieźle zagrał.
crazy, stupid love to byla pomylka, teraz wszyscy widza tylko jego klate i zapominaja o tym, ze ten aktor ma takze inne ATUTY!
Ten ranking działa tak = Im wyżej jest ktoś oceniany przez użytkowników (liczy się średnia głosów), tym wyżej jest na liście.
Rozumiesz już?
Taaak, faktycznie powinienem sprecyzować, że nie nie rozumiem samej zasady działania rankingu tylko tego że jakiś przeciętniak może być przed jednym z... a co mi tam, jak dla mnie najwybitniejszym polskim aktorem.
Bardzo zabawny był twój komentarz, naprawdę, przesycony ironią, złośliwością i pogardą, tylko po co ta zgryźliwość?
widać to po wszystkich rankingach a właśnie szczególnie aktorów i aktorek - facetów windują zakochane laski, a kobiety zafascynowani kolesie :P:P i potem cycate aktorki i faceci z ładną buźką w czołówce...
taaaa, jasne, zwłaszcza pierwsza ósemka ma się do tego, co napisałeś (z wyjątkiem Deppa), mają ładne buźki i super klaty, a może coś jeszcze mają super... jednak w kilkunastu procentach masz rację, bo mnóstwo ludzi ocenia ładne buźki, na szczęście jednak nie do końca przekłada się to na ten nasz ranking... ale napiszę coś więcej - aktorzy i aktorki zwykle (nie zawsze) mają jednak ŁADNE BUŹKI - coś w tym jest ? ;)
do czego pijesz ? :P w czołówce rankingu jest wielu z ładnymi buźkami :p, co nie znaczy, że wszyscy oceniają za buźki, część też za to, że 'tak trzeba" starych aktorów ocenić niestety, albo dają 10, bo lubią daną osobę i dlatego te rankingi mówią o popularności, nie o talencie, ale oczywiście są i tacy, co oceniają rzetelnie :D, ale chyba nadal ich mało :/