Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling
użytkownik usunięty
rockyb_fw

Są za nim lepsi aktorzy, ale ważne, że nie prześcignął jeszcze De Niro (a to zrobił już Depp).

użytkownik usunięty
rockyb_fw

bo jest genialnym aktorem, w filmie wszystko co dobre zagrał fenomenalnie, kolejny jego świetny film to słaby punkt, dla mnie osobiście lepszy od Deppa, Depp jest praktycznie taki sam w każdym filmie choć muszę przyznać że miał dobre role a czy był aż tak przekonujący? kiedyś Depp był świetnym aktorem teraz niestety nie mogę tego powiedzieć. W Donnie Brasco faktycznie zagrał fenomenalnie i w sekretnym oknie no i znajdzie się jeszcze 1-2 filmy a Gosling ma ich coraz więcej--- "stay" też bardzo polecam.. dla mnie aktor świetny

porównywanie tego drewna z Deppem to kpina.

jakim prawem on jest nad Crowem i paroma innymi świetnymi aktorami ? Może jest to jeden z lepszych aktorów młodego pokolenia ale on nie powinien znaleźć się w top 50 jak nie top 100. Moja ocena jest w 100% obiektywna.

roach22

a z jakiej racji np. Chester Bennington ma tak wysoką ocenę? za niby jaki dobry film? :P

anielka0000

głupie pytanie, jest tu jakiś ranking muzyków ? Ja go oceniłem na 10 bo jest jednym z moich ulubionych wykonawców, nie oceniłem go jako aktora.

roach22

nie to nie było by najmniej głupie pytanie, przecież w niektórych filmach grał.
Tutaj chodzi o coś innego. Są aktorzy, którzy wysokie noty dostali od młodszych wielbicielek np. ze względu na jakiś tam urok osobisty ( oczywiście kwestia gustu) .
Co do Ryana Goslinga , osobiście uważam i nie ja jedna , że jest faktycznie dobrym aktorem - młodego pokolenia. (nie zważając na sam urok) Ponad to zawsze wcielał się w bardzo ciekawych, skomplikowanych głównych bohaterów. Należy dać mu też szansę niech "rozwinie swoje skrzydła" ;) A nie od razu mówić o nim , że jest "drewniany"
Można zadać też pytanie dlaczego tak wysoko oceniani są np. Jessica Alba albo taki Robert Pattison.
Ja osobiście uważam , że Emma Stone nie powinna być tak wysoko jak i sam Chuck Norris. (widzisz kwestia gustu) pozdrawiam.

anielka0000

Emma nie ma aż tak zawyżonej oceny jak gosling.
Alba? a gdzie ona jest w rankingu ?

Pattison ma zawyżona ocenę przez psychofanki zmierzchu, gosling ma zawyżoną ocenę za twarz nie za talent. Tyle.

roach22

Emma? oczywiście , że ma- za co niby tak wysoka ocena? za jakie filmy, za jak dobrą grę?? Mimo wszystko ..
to ja polecam Ci zapoznać się z filmami, w których on zagrał i może docenisz jego grę jako aktora.
Zgadzam się z Tobą o tyle, że jest to aktor młodego pokolenia , ale zapewne za kilkanaście lat może okazać się na tyle cenionym aktorem co sam Al Pacino. ( wiem mocne słowa) ;) Kto to wie. Ja polecam ci obejrzeć np. Blue Valentine, Zostań, albo Fanatyka no i oczywiście Pamiętnik :) może chociaż odrobinę zmienisz zdanie o nim na bardziej pozytywne. Nie rozumiem tylko dlaczego nazwałaś go "drewnianym"

anielka0000

"Emma? oczywiście , że ma" a czy ja napisałem, że nie ma?

O pamiętnik się znalazł, kolejne nieporozumienie jeśli chodzi o miejsce w rankingu, wszystkie romansidła są takie same, więc nic się nie stanie jeśli ominę, bardzo szerokim łukiem ten film, resztę zobaczę, ale dopiero jak będzie w TV, a ja będę tak znudzony, że porwę się na zobaczenie filmu z tym drewnem =).
Przykro mi zdania o nim nie zmienię, po prostu nie lubię kiedy coś przeciętnego, coś niczym niewyróżniającego się z tłumu, jest wynoszone na wyżyny.

użytkownik usunięty
roach22

A oglądałaś z nim Stay? Wszystko co dobre? słaby punkt?

Nie.

użytkownik usunięty
roach22

To polecam zacząć od "Wszystko co dobre" następnie stay i słaby punkt, zapewne bardzo polubisz tego aktora

użytkownik usunięty
roach22

PS... zgadzam się co do "pamiętnika" uważam że to jego słabszy film, mi akurat ten film się nie podobał w ogóle

Problem w tym, że ja go w ogóle nie trawię i żaden film nie zmieni mojego nastawienia, może zmienię zdanie dot. jego gry aktorskiej ale na pewno go niepolubię =).

użytkownik usunięty
roach22

Depp jest przereklamowany, ja go nie porównuje tylko uważam, że Gosling zaczyna grać bardziej ambitne role chociażby w filmie wszystko co dobre. Deppa kiedyś lubiłam, ale ostatnio niestety daje ciała...co do aktorów młodego pokolenia jeszcze można dodać śmiało Leonarda DiCaprio, a najlepsi z najlepszych jak dla mnie to Anthony Hopkins, Robert DeNiro, Al Pacino,Pesci, Forest Whittaker,Russel Crowe, Tom Hanks,Philip Seymur Hofman

Crowe, Hanks - tu się zgadzam, jeszcze Bale'a mi tu brakuje.