w filmach jest cudny!!!!! na zdjęciach, zwłaszcza na tym z głównej średnio wychodzi ale w filmach jest taki pociągający!!! jego ciało, twarz a ten głos cudo! no i oczywiście bardzo dobry, wróżę wiele nagród w przyszłości.
przystojniacha :D genialny aktor szczególnie w "Pamiętniku" i "Kocha lubi szanuje" ale w ogóle nie wiem czego szukał w filmie "Stay" i "Drive"
oglądałam drive tylko po to aby na niego popatrzeć ;-) co nie oznacza, że nie zwróciłam uwagi na grę aktorską, która zresztą była bardzo dobra. Filmy, które wymieniłaś - faktycznie genialnie zagrał. Ostatnio oglądałam pamiętnik, zakochałam się w nim i teraz namiętnie oglądam z nim filmy. Kocha, lubi, szanuje... ach zazdroszczę emmie stone.
Idealnie wpasował się w moje gusta. Wysoki, umięśniony / zadbany blondyn. On i aleksander skarsgard to największe przystojniaki na tej ziemi.
hehe:) no fakt ładne błękitne, ale malutkie:) generalnie jest OK, tylko mi coś nie pasi w tej jego długiej brodzie, za długa i ma wielki nos;) uważam, że ładny chłopak, ale nie rozumiem tak wielkiej fascynacji jego urodą. Najwazniejsze, ze każdy ma swój gust, bo nudnie by było.
może ta wielka fascynacja jego urodą bierze się stąd, że on po prostu jest niesamowicie pociągający - jego sposób mówienia, spojrzenie, mimika twarzy, zniewalający uśmiech.....nie wiem.... z niego emanuje jakiś spokój, tajemnica.....jest przez to przynajmniej dla mnie cholernie kręcący.....a przecież facet nie musi mieć twarzy jak z katalogu modeli,wystarczy że ma właśnie to coś i czasem to coś potrafi więcej zdziałać niż ładna buzia...:)
no uff, bo już myślałam, że sama jestem..
tez nie mam nic do niego, ale przystojnym to na pewno bym go nie nazwała, a już na pewno nie ciachem ;] ma bardzo niesymetryczną twarz...
Teraz możecie mnie linczować ;]