Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling

8,4
112 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ryan Gosling

Mamy tu przypadek "Młodego,zdolnego'' Aktora.Gosling ,również jest bardzo wszechstronny co dodaje mu tej wartości,(genialny ciemny charakter jak i romantyk).Zobaczymy co będzie jak się trochę zestarzeje,bo jak przyjmie jakąś dobrą ,ciekawą rolę ,może być nawet OScar.

Kto mnie popiera ,niech rzuci jedną najlepszą rolę...
Moja to:
"Pamiętnik"

klapek0

Wszystkie role Goslinga są bardzo dobre, ale dla mnie bezapelacyjnie najlepszy był w "Fanatyku".

fraszka_5

tak, w fanatyku był genialny:)))

trzeba jednak przyznac, ze w kazdej roli jest przekonywujący. poprostu ma talent i tyle:D

klapek0

Mi też się podoba praktycznie w każdej swojej roli, ale szczególnie mi się spodobał w "Słabym punkcie".

klapek0

Według mnie "Fanatyk" był jego najlepszą rolą. No i w "Pamiętniku" też był świetny. pokazał, że umie grać nie tylko psychopatycznych morderców i umysłowo chorych psycholi :)

klapek0

On jest świetny we wszystkich rolach,obejrzałam prawie wszystkie filmy z jego udziałem.Boski!!!Polecam film Lars and the Real Girl.

klapek0

Mi za to średnio podobał się sam film, gdzie producentem był Kevin Spacey. Jako Leland zmienił wygląd, ciemne włosy, oczy i brwi :) prawie go nie poznałam :P

klapek0

Gosling to świetny młody aktor! Dzięki temu jak kreuje swoje postaci, w które wciela się w filmach. Jest bezbłędny i prawdziwy. Uwielbiam go za tą jego szczerość jaka od niego emanuje. Naprawdę uwielbiam! A we wszystkich filmach gra świetnie, szczególnie w "Fanatyku" doskonale przedstawił młodego antysemitę , zmagającego się ze swoim pochodzeniem, albo też super zagrał nauczyciela w "Szkolnym chwycie" , jako Noah był uroczy i to co stworzyli razem z McAdams zasługuje również na brawa.