Mamy tu przypadek "Młodego,zdolnego'' Aktora.Gosling ,również jest bardzo wszechstronny co dodaje mu tej wartości,(genialny ciemny charakter jak i romantyk).Zobaczymy co będzie jak się trochę zestarzeje,bo jak przyjmie jakąś dobrą ,ciekawą rolę ,może być nawet OScar.
Kto mnie popiera ,niech rzuci jedną najlepszą rolę...
Moja to:
"Pamiętnik"
tak, w fanatyku był genialny:)))
trzeba jednak przyznac, ze w kazdej roli jest przekonywujący. poprostu ma talent i tyle:D
Mi też się podoba praktycznie w każdej swojej roli, ale szczególnie mi się spodobał w "Słabym punkcie".
Według mnie "Fanatyk" był jego najlepszą rolą. No i w "Pamiętniku" też był świetny. pokazał, że umie grać nie tylko psychopatycznych morderców i umysłowo chorych psycholi :)
On jest świetny we wszystkich rolach,obejrzałam prawie wszystkie filmy z jego udziałem.Boski!!!Polecam film Lars and the Real Girl.
Mi za to średnio podobał się sam film, gdzie producentem był Kevin Spacey. Jako Leland zmienił wygląd, ciemne włosy, oczy i brwi :) prawie go nie poznałam :P
Gosling to świetny młody aktor! Dzięki temu jak kreuje swoje postaci, w które wciela się w filmach. Jest bezbłędny i prawdziwy. Uwielbiam go za tą jego szczerość jaka od niego emanuje. Naprawdę uwielbiam! A we wszystkich filmach gra świetnie, szczególnie w "Fanatyku" doskonale przedstawił młodego antysemitę , zmagającego się ze swoim pochodzeniem, albo też super zagrał nauczyciela w "Szkolnym chwycie" , jako Noah był uroczy i to co stworzyli razem z McAdams zasługuje również na brawa.