Sam Worthington

Samuel Henry J. Worthington

7,7
28 543 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sam Worthington

Witajcie!Trzeba byc naprawde kiepskim fanem kina aby uwazac ze w AVATARZE zagral
lepiej niz w TERMINATORZE4... JAK MOZNA MU DAC ZA TERMINATORA TYLKO 6,6 A ZA
AVATARA 7,5!TEGO NIE KAPUJE!!! Koles byl fenomenalny w TERMINATORZE4 i pokazal
prawdziwa klase i napewno zagral lepiej niz w AVATARZE... W starciu aktorskim w T4
udowodnil ze jest lepszym aktorem od juz oscarowego ch.bale... MOZE NIE UWAZAM ZE T4
JEST FILMEM DOBRYM BO WIEKSZY SENTYMENT MAM DO T1,T2 I T3 ALE TO WLASNIE
ON W T4 POKAZAL KUNSZT AKTORSKI...

punisher822_filmweb

taka mała uwaga...
liczba 6,6 obok T4 i 7,5 obok Avatara to nie ocena Worthingtona w danym filmie tylko filmu.

punisher822_filmweb

Nic dodać, nic ująć jestem tego samego zdania !

punisher822_filmweb

słaby trolling :D

michalje

Wiesz co to jest trolling ?

tomucho77

Doskonale wiem. Dlatego uważam że to był trolling, bo tutaj nie ocenia się jak kto zagrał w danym filmie, tylko jest ocena aktora i ocena filmu. Jeśli ktos tego nie rozumie, to albo jest idiotą, albo trollem :)

zresztą napisał o tym już Moandor, ale gdy dodawałem swój komentarz to nie było tamtego widać.. mimo iż było napisane, że temat ma 2 odpowiedzi.. jakiś błąd

michalje

Twoja definicja trollingu jest nie trafiona tak więc jeszcze raz pytam się ciebie czy wiesz co to jest trolling ?

punisher822_filmweb

Ocena jest za film, a nie za jego rolę.

Rahabiel

SPOKOJNIE JUZ MNIE Z BLEDU WYPROWADZILY 2 OSOBY I WIEM ZE TO BYLA OCENA FILMU NIE JEGO OSOBY... Jestesmy tylko ludzmi a ludzie sie myla...

punisher822_filmweb

Jak lubisz sci-fi i efekty specjalne prowadzę na blogu ranking. Można tam głosować. Filmy o których pisałeś też w nim są, poza tym jest jeszcze sześć innych rankingów, najlepszych aktorek, aktorów, pojedynków, bitew, filmow akcji i soundtracków. Zapraszam. http://www.filmweb.pl/user/Rahabiel/blog/535942