Sam Worthington

Samuel Henry J. Worthington

7,7
28 543 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sam Worthington

Otóż widziałem jak się śmieje, jak jest wk*******, jak jest obojętny, jak przerażony, jak zaskoczony, jak przekonany, jak zakochany, jak przejęty, jak się smuci. Ale ani razu nie widziałem jak płacze! Owszem w "AVATAR", "Terminator: Ocalenie" a najbardziej w "Dług" był blisko (w tym ostatnim cholernie blisko, bo oczy miał szkliste). Ale nigdy nie zauważyłem, by ciepła łza artystycznie spłynęła mu po policzku. Sam! Ty pokaż żeś aktor! Pokaż że za tą skałą, którą pieszczotliwie nazywasz "swoją twarzą", znajduję się prawdziwy mężczyzna, który w sytuacjach krytycznych zaczyna płakać (:P)!

Jak w temacie, Worthington ma u mnie Dług, bo podczas tego filmu, już napaliłem się na rozklejonego żydowskiego agenta, a jak zwykle otrzymałem cegłę... Sam musi owy Dług spłacić...

andrzej_goscicki

Ciężko będzie to zobaczyć, ale za to James Franco ma często łzę w oku. :-))

Sam_Worthington

Hmmm... Szczerze mówiąc nie widziałem go w wielu rolach... "Jedynie Spider-man" i "Tristan i Izolda". Najbardziej podobał mi się w trzecim Spider-manie i jestem gotowy na krytykę mojego zdania (niekoniecznie od ciebie) ;).

andrzej_goscicki

Ja nie krytykuje osób którym podoba się jakakolwiek rola Jamesa Franco ;-))

Sam_Worthington

No wiem, ale seria Spider-man (zwłaszcza trójka) została przez widzów skrytykowana. Kto wie, czy jakieś nadpobudliwe dziecko nie przeczytałoby mojego postu i nie rzuciło tekstu typu: "Jego rola w SM3 była najgorsza! A ty jesteś debil skoro twierdzisz inaczej!" :)

andrzej_goscicki

dzieckiem nie jestem i w 'trójce' on jedyny grał i wyglądał ;)

co do Sam'a - może cebuli mu trza? :D

diana6echo

Trzeba znaleźć kogoś, kto podrzuci na plan cebulę ^^.

andrzej_goscicki

2 minuty ze mną i będzie płakał :D

diana6echo

No to się weź za niego ;).

andrzej_goscicki

Ty sie dobrze czujesz? Co to w ogole za post? o_O

Dynekk

Doprecyzuj.

andrzej_goscicki

tylko 10? daj 20 a potem wyskocz z okna.

Aldon

Jeżeli chodzi o ocenę, to dałbym 20, gdybym mógł.

Poza tym, kompletnie nie rozumiem co miałeś na myśli.