SandraVI

Sandra Ann Lauer

6,3
7 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Sandra

Kto słyszał chociaż "Maria Magdalena" czy "Secret land" wie o czym mówię.

Harnas_3

no naprawde swietny głos:) najlepsza piosenka Everlasting Love ;)
pozdro

użytkownik usunięty
Harnas_3

Oj tak, Sandra jest świetna! Z jej piosenek lubię najbardziej "Secret Land", "Everlasting Love", "Around My Heart" i "Heaven Can Wait". A najfajniejsza płyta to moim zdaniem "Into A Secret Land".
Tylko co ona robi na filmwebie, skoro nie zagrała w żadnym filmie? ;)
Nieważne.
Pozdrawiam entuzjastów Sandry!

No wreszcie jakiś wpis!!!
Bo 8 dotychczas oddanych głosów jakoś nie przytłacza.Swoją drogą nie dziwię się, gdyż zapewne niejeden wpisywał w wyszukiwarce Sandra zamiast Sandra Cretu i stąd ten efekt.
Zgadzam się z przedmówcą i dodam jeszcze że moim zdaniem jest ona najpiękniejszą piosenkarką pop lat 80-tych z zupełnie fantastycznym, niepowtarzalnym i urzekającym głosem!!!
Na YOUTUBE.COM znajdziecie całe mnóstwo jej wideoklipów, a nawet wywiady i inne ciekawe rzeczy.A z polskich stron poświęconych Sandrze gorąco polecam sandra.cretu.prv.pl.

PS.Trzeba przyznać że duży i na szczęście pozytywny wpływ na karierę i ``kształt`` dzieł Sandry miał jej mąż - Michael Cretu, twórca innej wspaniałej i nad wyraz oryginalnej legendy - Enigmy.
Tak, mimo iż bardzo zazdroszczę Michaelowi muszę przyznać, że ich mariaż jest wyjątkowo udany i zostaje mi tylko życzyć im oraz nam kolejnych porywających utworów sygnowanych przez SANDRĘ lub ENIGMĘ!!!

MACHO_3

A ja padłam ofiarą uwielbienia Sandry w latach '80... ojciec dał mi po niej imię:) Naprawde.

Lubię tą panią, ale nie powinno być jej na FW.

Harnas_3

Jest poprostu śliczna jak leleczka zawsze była :P

Harnas_3

Niedźwiedzki zawsze twierdził, że ona nie ma głosu, fałszuje i nie puszczał jej w Trójce w latach 80-tych :)

A co do piosenek - Ludzie, "Hiroshima"!!! Utwór, którego się nie zapomina do końca życia!

Harnas_3

najlepsza królowa popu lat osiemdziesiątych - pokłony dla królowej sandry !!!

tomucho77

Do dziś króluje w mojej domowej dyskografii ;) Jest wspaniała, tak jak jej piosenki ;)

Harnas_3

Sandra ponownie stała się moją Idolką po występie 2.06 we Wrocławiu w Hali Stulecia - jako jedyna zaśpiewała na żywo, naprawdę super występ i wielki szacunek dla Sandry :-)))

andre250

A jej nowy singiel słyszeliście? Uważam, że jest świetny krok w kierunku muzycznego stylu lat 80-tych, co mnie bardzo cieszy, gdyż w dzisiejszych czasach brakuje mi tego klimatu.

użytkownik usunięty
karoman4

się naszukałem, było wrzucić - czy chodzi o Maybe Tonight?

Wiem zapomniałam, żeby wstawić linka ;-) Przepraszam.
Ale tak, chodzi o ten singiel. Zapowiedź nowej płyty, która ma wyjść w październiku tego roku ,,Stay in touch''.