Oj tak, Sandra jest świetna! Z jej piosenek lubię najbardziej "Secret Land", "Everlasting Love", "Around My Heart" i "Heaven Can Wait". A najfajniejsza płyta to moim zdaniem "Into A Secret Land". 
Tylko co ona robi na filmwebie, skoro nie zagrała w żadnym filmie? ;) 
Nieważne. 
Pozdrawiam entuzjastów Sandry!
No wreszcie jakiś wpis!!! 
Bo 8 dotychczas oddanych głosów jakoś nie przytłacza.Swoją drogą nie dziwię się, gdyż zapewne niejeden wpisywał w wyszukiwarce Sandra zamiast Sandra Cretu i stąd ten efekt. 
Zgadzam się z przedmówcą i dodam jeszcze że moim zdaniem jest ona najpiękniejszą piosenkarką pop lat 80-tych z zupełnie fantastycznym, niepowtarzalnym i urzekającym głosem!!! 
Na YOUTUBE.COM znajdziecie całe mnóstwo jej wideoklipów, a nawet wywiady i inne ciekawe rzeczy.A z polskich stron poświęconych Sandrze gorąco polecam sandra.cretu.prv.pl. 

PS.Trzeba przyznać że duży i na szczęście pozytywny wpływ na karierę i ``kształt`` dzieł Sandry miał jej mąż - Michael Cretu, twórca innej wspaniałej i nad wyraz oryginalnej legendy - Enigmy. 
Tak, mimo iż bardzo zazdroszczę Michaelowi muszę przyznać, że ich mariaż jest wyjątkowo udany i zostaje mi tylko życzyć im oraz nam kolejnych porywających utworów sygnowanych przez SANDRĘ lub ENIGMĘ!!!
A ja padłam ofiarą uwielbienia Sandry w latach '80... ojciec dał mi po niej imię:) Naprawde. 

Lubię tą panią, ale nie powinno być jej na FW.
Niedźwiedzki zawsze twierdził, że ona nie ma głosu, fałszuje i nie puszczał jej w Trójce w latach 80-tych :) 

A co do piosenek - Ludzie, "Hiroshima"!!! Utwór, którego się nie zapomina do końca życia!
Sandra ponownie stała się moją Idolką po występie 2.06 we Wrocławiu w Hali Stulecia - jako jedyna zaśpiewała na żywo, naprawdę super występ i wielki szacunek dla Sandry :-)))
A jej nowy singiel słyszeliście? Uważam, że jest świetny krok w kierunku muzycznego stylu lat 80-tych, co mnie bardzo cieszy, gdyż w dzisiejszych czasach brakuje mi tego klimatu.