Nie przypominała wam ona niekiedy w "I spit on your grave" Kristen Steward, albo Niny Dobrev? O__O
tak, kristen stewart momentami bardzo :) zwłaszcza że temat filmu pokrewny do "Speak", w którym grała Stewart..
Do Niny nie widze podobienstwa ale przyznam, ze w trakcie ogladania bylam wrecz przekonana, ze to K. Steward. Dopiero jak zajrzalam na filmweb zeby ocenic film, zwrocilam uwage na obsade ...i szczerze sie zdziwilam ;)
Do Kristen może trochę, ale Sarah zdecydowanie ładniejsza, aczkolwiek do Niny nie widzę podobieństwa ;].
Elizabeth Hurley I
bardziej do niej podobna
bylem az pewny dopiero pod koniec filmu sie zorientowalem:P
Myślałam że tylko mi o.O Do Niny nie widzę podobieństwa, ale momentami robiła takie same miny jak KStew. Strasznie podobna, ta sama szkoła xD
Przełączając kanał za kanałem zatrzymałam się na "Bez litości" bo myślałam na pierwszy rzut oka ze gra w nim Kristen Steward.
Również zgadzam się, od początku filmu "Bez litości" - pomyślałam - jaka ona podobna do Kristen Steward, podobna mimika,szczupła figura,włosy.
Do Niny absolutnie nie.
Jak dla mnie Dziewczyna podobna jest do Alessandry Ambrosio :)) Sarah jest bardzo ładna, ale niestety w "chorych filmach" występuje. Czas by coś zmieniła, jeśli na serio myśli o aktorstwie :P