Scott Mechlowicz

Scott David Mechlowicz

7,5
1 401 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scott Mechlowicz

Śliczny i bardzo przystojny,normalnie jest dla mnie numar one jeśli chodzi o przystojnych aktorów,przebija Jaka Gyllenchaala, Josha Harttneta i wogóle wszystkich Orlando Blooma też!!! A Bam Marger już na pewno brzydszy.Ten cały Bam mu nie dorównuje do pięt :P

Rocksanka

Pierwszy raz zobaczyłam Scotta w Eurotrip. Od tego momentu należy do grona moich ulubionych aktorów. ehh On jest po prostu cudowny. Taki słodki, po prostu miodzio :D

Nikki

"Pierwszy raz zobaczyłam Scotta w Eurotrip. Od tego momentu należy do grona moich ulubionych aktorów." i z tym się całkowicie zgadzam =D Bo ze mną było tak samo =]
Reszte pozostawie bez komentraza :)

shush

no to ja tez dołączam się do slów moich poprzedniczek:) Zabójczo przystojny mężczyzna (mmmmmm....) i świetny aktor (skończyć szkołe aktorską z wyróżnieniem to niezły wyczyn) uwielbiam go :)

użytkownik usunięty
Rocksanka

bez przesady taki piękny nie jest, a już napewno nie najprzystojniejszy! Ale o gustach się nie dyskutuje w końcu.

Rocksanka

Ze mna było to samo :P Jak zobaczyłam go w Eurotripie to po prostu przebił wszystkich aktorów ;D

Aneczka_29

"Ze mną było tak samo.." ojojoj jak słit, a to jakieś forum dla nastolatek, które mają potrzebę podzielenia się swoimi platonicznymi miłostkami w necie? Aktor kiepski, średnio przystojny, nie ma się czym podniecac, ogarnijcie się...

Rocksanka

heh właśnie skonczyłam oglądac EUROTRIP. hmm on chyba na wszytskie dziewczyny tak działa:) hehe!;)

Karo_91

Kochana. Nie tylko na dziewczyny on tak działa. Ja jestem facetem i chętnie bym go wydymał razem z tymi jego dwoma kolegami.

pacza

Spadłem z krzesła:D GENIALNE!!!!!hahahahaha Pozdr

pacza

hahaha, no ładnie.... powinno być O*C*E*N*Z*U*R*O*W*A*N*E:)

pacza

LOL, jaki gejowski komentarz.
A co do Was - kobiety, to możecie go sobie jeszcze popodziwiać młodszego w innych filmach, jak w np. "Mean Creek".

Rocksanka

od początku filmu coś w nim zauważyłam, a potem jak koszulkę zdjął to poprostu nie mogłam wytrzymać. ahh cudoo. ^^

Bella_94

Na mnie też tak działa, jest nieziemski. Ale żeby go odrazu dymać? ha ha ha ha ha ha!

Rosaura

lepiej wyglądał w blondzie:p

O_o

czarnula06

nie prawda :D bruneci zawsze są przystojniejsi :D:D on jest piękny :*

22madzia221

bleeeee

22madzia221

tak-bruneci górą !! :)