Śliczny i bardzo przystojny,normalnie jest dla mnie numar one jeśli chodzi o przystojnych aktorów,przebija Jaka Gyllenchaala, Josha Harttneta i wogóle wszystkich Orlando Blooma też!!! A Bam Marger już na pewno brzydszy.Ten cały Bam mu nie dorównuje do pięt :P
Pierwszy raz zobaczyłam Scotta w Eurotrip. Od tego momentu należy do grona moich ulubionych aktorów. ehh On jest po prostu cudowny. Taki słodki, po prostu miodzio :D
"Pierwszy raz zobaczyłam Scotta w Eurotrip. Od tego momentu należy do grona moich ulubionych aktorów." i z tym się całkowicie zgadzam =D Bo ze mną było tak samo =]
Reszte pozostawie bez komentraza :)
no to ja tez dołączam się do slów moich poprzedniczek:) Zabójczo przystojny mężczyzna (mmmmmm....) i świetny aktor (skończyć szkołe aktorską z wyróżnieniem to niezły wyczyn) uwielbiam go :)
bez przesady taki piękny nie jest, a już napewno nie najprzystojniejszy! Ale o gustach się nie dyskutuje w końcu.
"Ze mną było tak samo.." ojojoj jak słit, a to jakieś forum dla nastolatek, które mają potrzebę podzielenia się swoimi platonicznymi miłostkami w necie? Aktor kiepski, średnio przystojny, nie ma się czym podniecac, ogarnijcie się...
Kochana. Nie tylko na dziewczyny on tak działa. Ja jestem facetem i chętnie bym go wydymał razem z tymi jego dwoma kolegami.
LOL, jaki gejowski komentarz.
A co do Was - kobiety, to możecie go sobie jeszcze popodziwiać młodszego w innych filmach, jak w np. "Mean Creek".
od początku filmu coś w nim zauważyłam, a potem jak koszulkę zdjął to poprostu nie mogłam wytrzymać. ahh cudoo. ^^