Muszę przyznać że się zawiodłam. Jeszcze rok temu nawet wydawałaby się spoko, ale teraz zaczeła się gwiazdorzyć i zachowuje się jak diva.
Oczywiście nie mam nic do jej fanów bo każdy myśli inaczej, ale dla mnie ona jest tylko słodziutką gwiazdeczką i serio wolałabym ją gdyby była bardziej "skromna" że to tak określe. Gomez zrobila sie wprost okropna!
Zagrała parawie we wszystkich serialach Disneya ( Czarodzieje, Sonny, Nie ma to jak hotel i statek, Hannah Montana :| )Nagrała płyte dla Hollywood Records ( który należy do Disneya ) A nie mam pojęcia po cholere bierze się za muzyke jak nie umie śpiewać! Jest tyle dziewczyn z mega talentem ale nie bo oni muszą ją na hama wypromować. "Naturally" mi się nawet podoba...ale ten jej głos to jest serio beznadziejny ;\
Nie podoba mi sie też że oszukuje fanów, bo na koncertach ona śpiewa ze wzmacniaczem albo z głośnym churkiem który ją przycisza i wydaje się że to ona tak świetnie śpiewa. Poza tym też jest troche przesłodzona jak na swój wiek xd
Co do śpiewu to się zgodzę ale gdzie ona niby tak gwiazdorzy? Ja uważam że jest bardzo sympatyczna i nie powiedziałabym że zachowuje się jak diva.
Naprawdę się z Tobą zgodzę. Jak nie umie śpiewać, to niech się za to nie bierze. I ta "niby" przyjaźń z Lovato... Aż się serce kraje!
To prawda. Jej przyjaźń z Demi to tragedia. A co do tego, że Sel jest wszędzie pełno. Ja się z tym nie zgadzam. Wszędzie (moim zdaniem) jest pełno Miley Cyrus. Wydaje mi się, że Selena poprostu rozwija swoją karierę.
To że zagrała w serialach na disney to znaczy że gwiazdorzy?? moim zdaniem nie po prostu się rozwija i próbuje nowych ról to dobrze że gra w różnych serialach i filmach;p;p