Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 220 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

... do której nic nie mam. Wszystkie te gwiazdki są śliczne, przesłodzone i sztuczne. Selena jest naprawdę piękna, ma wdzięk i klasę. Niektórym może wydawać się to dziwne. Sama bym się wyśmiała, gdybym przeczytała ten wątek przed oglądnięciem wywiadu z nią. Gdy gra siebie, a nie bohaterkę przesłodzonwj komedyjki Disneya jest przeuroczą, miłą osobą.

Mormona

Już wcale nie wszystkie. O Selenie właśnie szczególnie można powiedzieć że jest przesłodzona i taka śliczna bo twarz moim zdaniem ma ładną ale czasaim wyglada troche dziecinnie i ja sama w sumie najczęsciej tak słyszę.Ale rzeczywiście jest miła i bardzo sympatyczna.

Mormona

No właśnie nie do końca zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Według mnie to właśnie Selena jest tą przesłodzoną i cukierkową gwiazdeczką polującą tylko na sławę. Pamiętasz jak nagrywała filmiki z Lovato i wrzucały je na YouTube? Właśnie. Kiedy Taylor Swift zdobyła te kilka nagród ona zaczęła bardzie martwić się o stosunki mniędzy nią a Taylor, a nie Demi. Jest też poniekąd "kopiarą". Wszystkie sesje, ubrania, STYL, piosenki które są o tym samym co wszystkie inne, zero oryginalności! Dajmy na tacę taką Lovato. Ona ostatnio tworzy więcej i w o wiele, wiele lepszej jakości.

iCandace

Zgadzam się z tym że urodę ma słodką i dziecięcą, ale jeśli nie idzie to w parze z głupkowatym zachowaniem i idiotyzmem jest jak najbardziej plusem. Nie oglądałam filmików z nią i Lovato. Nawet nie wiem że przyjźni się z Taylor. W ogóle zupełnie nie obchodzi mnie jej życie osobiste. Oceniłam ją tak ze względu na wrażenie jakie zrobiła na mnie gdy oglądałam program z jej udziałem. Zupełne zdziwienie. Gwiazdeczka Disneya, wydała mi się osobą tak pełną wdzięku, klasy i uroku. To co tworzy ona i Demi, nie bardzo mnie interesuje, ani kogo kopiuje...

Mormona

A i żeby nie było! Broń boże nie jestem jej fanką :). Podoba mi się jako osoba. Gdybym chodziła z taką dziewczyną do szkoły, nie uważałabym jej z pustą lalę, tylko za bardzo sympatyczną osobę :)

Mormona

Popieram Cię ;)

Ma śliczny głos, jest utalentowana i ładna ;)
Fanką jestem ;]

Natalie_9711

Ja też jestem fanką. Ma telefon dla fanów i czasami czyta listy - dla Was to może głupie, ale ja w to wierzę, chociaż nigdy się do niej nie dodzwoniłam i musiałam się nagrać ;/
Jest OK.

Hmm_Ciastko

jest naprawde normalna dziewczyna :)
niedosyc ze jest ladna to jeszcze wszechstronnie utalentowana :)
ma ladny glos(super jej plyta ''Kiss and tell'')
podoba mi sie jej gra aktorska :)
przed nia gwiazdroska przyszlosc :)

Olus0104

Zgadzam się Selena jest naprawdę sympatyczną i normalną dziewczyną;]
Bardzo lubię jej piosenki; może ma słodką twarz ale taką ma urodę moim zdaniem jest śliczna;p a co do gry aktorskiej to gra w coraz różniejszych filmach i jest coraz lepsza;]