Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

Na widok tej słodkiej idiotki chce mi się rzygać !!!!! Co za morda - rzeczywiście, strasznie dziecinna i brzydka - bleee :/ Wygląda jakby jej stara miała jakieś straszne komplikacje przy porodzie :D I o ile brzydota nie jest jej winą, bo urody sobie nie wybieramy, o tyle wpychanie się na siłę do mediów przy je wyglądzie i braku talentu JEST jej winą - jakbym wyglądała jak ona to bym z chałupy nie wychodziła a nie straszyła ludzi swoim widokiem w telewizji !!!!! Żal :/

fanka_sashy_strunin

Jak widzę twoja inteligencja nie przekracza poziomu 7 latka trudno.
Z besztami też u Ciebie słabo dziecko bo widać że umiesz tylko na rodziców najeżdżać .
Pokaż nam swoje zdjęcie to się pośmiejemy.
Co do Panny Gomezowej i jej :
a)talentu -to może nie śpiewa wyśmienicie ale za to jest bardzo dobrą aktorką jak na klasę Disney'owską.
b)urody- jest ona jedną z piękniejszych 'gwiazdeczek' w USA za swoją N A T U R A L N Ą urodę .
Pozdrawiam
Klakierek

fanka_sashy_strunin

Jezu co za ....
Jak można kogos tak obrażać?!
Nie znasz jej dziewczyno!
Z twojej wypowiedzi stwierdzam,że musisz mieć jakieś komplekcy,że tak o niej piszesz.
To forum nie jest do obrażania ale do rozmawiania
Dobra,masz odmienne zdanie niż inni ale to nie znaczy,że możesz ją tak obrażać
Pozdrawiam Klakierka :)

fanka_sashy_strunin

A czym sie rózni Sasha od Seleny?

I powiedz mi gdzie Selena phca sie do mediów? W US, jest bardzo popularną i lubianą osobą, więc ja zapraszają, obejrzyj sobie na YouTube'ie jej koncerty, to się przekonasz.

A co do śpiewu, to jest coraz lepiej, promując pierwszą płytę na koncertach śpiewała fatalnie, jednak ostatnie koncerty, chociażby wczorajszy, pokazują że pracuje nad tym

fanka_sashy_strunin

talent aktorski jakiś tam ma, ale do śpiewania się zupełnie nie nadaje, nie wiem czemu się w ogóle za to wzięła...mogła by się bardziej wziąć za aktorstwo a śpiewanie zostawić lepszym koleżanką (Lovato i Cyrus)

Kalki90

Lovato?? Cuda , ona sobie drwi a nie śpiewa , do tego nie potrafi tańczyć (poruszać się po scenie). Od Lovato to juz organista w kościele ładniej śpiewa

Misisko33

Tutaj mógłbym się kłócić . Według mnie Demi jest 10 razy lepsza od Miley i od Seleny.

klakierek6

O śpiewie się nie wypowiadam, bo nie mam zdania, ale Selena znacznie lepiej od Demi i Miley gra. W kilku filmach ją widziałam i nie czuję się rozczarowana, a jestem czepialska;)

Misisko33

Lovato jest najlepszą piosenkarką w Disneyu, ale jak napisał Minisko33 nie potrafi poruszać się po scenie, Gomez zresztą tez. Pod tym względem Cyrus bije je na głowę (takie jest moje zdanie, po obejrzenie sporej porcji występów na YT).

Kalki90

Obejrzyj na YT ostatnią trasę koncertową Seleny tozmienisz zdanie, jej wersje znanych piosenek jak In My Head Jasona Derulo, HotnCold Katy Perry, czy Island in the sun Weezer są świetne, a zachowaia na scenie wychodzi jej co raz lepiej.
Ale muszę powiedzieć że na początku uważałem tak jak wy, czyli ze ona się do tego nie nadaje.

fanka_sashy_strunin

Żal mi ludzi, którzy tak z nienawiścią wypowiadają się o kimś kogo nawet nie znają.

ahmojamilosc

Mnie również.

fanka_sashy_strunin

W ogóle nie masz racji ona jest super

fanka_sashy_strunin

ja joą znam i lubie fajna dzewczyna ale dno co tamta napisała nomalnie ZAL PL

Nessus

Oo: Fajnie, zapoznasz mnie?

p_lucasp

Po co takie komentarze ? Potem są bezsensowne kłótnie.
Widać Nessus mądrością i wiekiem nie grzeszy , więc po co się zniżać ?

klakierek6

Spokojnie, mój komentarz to była forma żartu.

p_lucasp

Rozumiem wiem o co Ci chodzi ale nie każdy to w ten sposób interpretuje.
Na forach trzeba być przezornym

klakierek6

Mnie na forach denerwuje to, że nie można się wypowiedzieć, żeby ktoś się z pianą toczącą z ust nie rzucił:(

ahmojamilosc

Jeżeli zrobisz to w sposób mądry i kulturalny to nikt nie może mieć pretensji

ahmojamilosc

Bez przesady, właśnie po to jest forum, nie po to by wyrazic swoje zdanie i koniec, tu sie rozmawia i dochodzi do porzumienia, kazdy przedstawia swoje argumenty, wiec nie ma w tym nic złego.

fanka_sashy_strunin

Jak możesz mówić,że jest pusta i przesłodzona skoro nawet jej nie poznałaś? Właśnie po wywiadach z nią (a widziałam wszystkie)mogę śmiało stwierdzić, że jest nadzwyczaj inteligentna i dojrzała jak na swój wiek... a twoja inteligencja... no cóż IQ małpy. Albo nie, nie obrażajmy małp.

Bella767

"Jak możesz mówić,że jest pusta i przesłodzona skoro nawet jej nie poznałaś? Właśnie po wywiadach z nią (a widziałam wszystkie)mogę śmiało stwierdzić, że jest nadzwyczaj inteligentna i dojrzała jak na swój wiek..." Dalsza część wypowiedzi świadczy tylko i wyłącznie o twojej inteligencji .

fanka_sashy_strunin

A już na 100 % Selena jest mądrzejsza od saszy strunin... Boże, jak można ją lubić...? Z resztą Sel jest o wiele ładniejsza od saszy i od większości dziewczyn (oprócz mnie oczwiście)

Bella767

OMG, ile ty masz lat? Co to miało w ogóle znaczyć? Dobra rada na przyłość: następny głupi komentarz pozostaw dla siebie.

p_lucasp

Nie ma to jak "inteligentna" wypowiedź.:)
Selena jest śliczną aktorką i choć grała w produkcjach disney channel to bardzo mi sie podobała.
A twoja elokwencja mnie zabija :D

Apate

to było do mnie?