Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

Jednym zdaniem Piękna utalentowana i olśniewająca

harkins

a także utalentowana muzycznie i trudno jej się nie oprzec

Big_Krixus

A moim zdaniem bardziej jest utalentowana aktorsko niż muzycznie.

Miley_16

całkiem możliwe ale uwielbiam jej filmy jak i jej muzyke
poprostu ją KOCHAM

Big_Krixus

ja też ją kocham :) !

użytkownik usunięty
Olus0104

Ma swietny glos. Lubie filmy z nia. Wydaje sie byc sympatyczna. I ta jej uroda porcelanowej laleczki.... mmm. :)

Najładniejsza z tych 'gwiazdek' disneya. Ładnie śpiewa ,fajnie gra ,ale za mało filmów pokazała...

użytkownik usunięty
dodsab

czekam na Ramona and Beezus. :P.

także na ten film czekam ale trzeba cierpliwości

Big_Krixus

"a także utalentowana muzycznie" - ona utalentowana muzycznie? ona na siłę wciska się do tej branży, albo jej management z Disneya ją wcisnął. Może po jakimś czasie nauczy się śpiewać, ale jak na razie kiepsko jej to wychodzi.

Kalki90

Idzie jej lepiej.
Porównaj koncerty promujące pierwszą i drugą płytę usłyszysz różnice.

klakierek6

masz rację, idzie jej lepiej. Ale zupełnie nie rozumiem tego, jest jedną z lepszych aktorek młodego pokolenia i zamiast rozwijać swoją karierę aktorska i grac w większej ilości filmów, to wzięła się za śpiewanie.

Kalki90

No nie wiem czy nie rozwija swojego "talentu aktorskiego"
Co chwile gra w jakimś to nowym filmie Ramona and Beezus , za pół roku wyjdzie (o ile dobrze pamietam w lutym) Monte Carlo

klakierek6

A póżniej What wants boy czy cos podobnego.
Ona mówiła w swoich filmikach, że kocha od dziecka śpiewać i śpiewała zawsze, a gra aktorska zainteresowała ja później.

p_lucasp

ale fajna dupa z niej chętnie bym ją spotkał i się z nią pobawił;)

tpwcziom

Życzę powodzenia ^^

tpwcziom

Powodzenia, jedź do LA, to Ci sie moze uda. Chcoiaz może kiedys przyjedzie do Polski, na Węgrzech już była i w Niemczech, więc blisko. Jak ją pytałem czy przyjedzie do Polski, to powiedziała że chciałaby przyjechać, ale jest zajęta.