niestety fajni aktorzy są często niedoceniani. Nie daje im się szansy zaistnieć, bo wybiera się starych i znanych aktorów, którzy się powoli nudza... 10 lipca został wyemitowany odcinek "Detektywa Monka" i Shane zagrał tam drobną role.
no macie racje widziałem go w bez śaldu i w Monku i zagrał całkiem dobrze, ale widać ludzie wola oglądać cudownego Radcliffe'a ... I zaraz mu sie skonczy błyskotliwa kariera bo on już ma 16 lat...
Również oglądałem go w odcinku Detektywa Monka ... zgadzam się że tacy aktorzy nie są doceniani a szkoda. ! Przeciez ten chłopak by miał ogromną szanse na sukces w swiecie filmowym. Z chęciom bym sobie obejrzał jakiś pełnometrażowy film z jego udziałem coś w stylu "Bez śladu" tam wypadł świetnie. ! Pozdroo
Na pewno nie było go w kinach i ( jak na razie) nie było też w tv. Wiem że już dawno jest w wypożyczalniach np video world.
Postaram się zdobyć ten filmik :) Bo strasznie jestem ciekawy jego roli. Widziałem tylko dwa krótkie fragmenty z udziałem Sheana. Pozdrawiam ;)
Co do tego Radcliffa, który ma 18 lat to sława uderzyła mu do głowy, krążą po necie jego nagie fotografie, gdzie zagrał młodzieńca udającego orgazm na koniu, żenujące ;/
Nawet w małej rólce w Detektywie Monku dobrze zagrał :D Muszę obejrzeć ten jego jedyny jak narazie pełnometrażowy film w którym wystąpił ;]
No własnie ja też ... tylko żeby zassać z neta to nielada problem a jak już się zassa to napisów często brak. Pozostaje wypożyczyć albo kupić oryginał. :) Ja mam namiary na ten film ale waży 4.5 GB z polskimi napisami Pozdrooo
myśle że z neta to będzie problem bo swego czasu szukałem i niebyło, premiera 2005 więc jak na razie można tylko wyporzyczyć
Jak się dobrze poszuka to się znajdzie :) Ja obecnie zasysam ale przy moim łączu to sobie troche poczekam :D // A na lektora niema co liczyć nawet oryginał DVD niema lektora
spoko, ja wypożyczałem i faktycznie nie było lektora...
A znasz może takiego aktora- Alex Pettyfer? Grał też raptem w dwóch filma ostatnio w Alexie Riderze 100x lepszy niż jakiś raddcliffe...
Niestety nie obiło mi się o uszy to nazwisko. A co do raddcliffa to nigdy za nim nieprzepadałem. ;/ Co do Desperacji to zdobyłem ten filmik ... niestety po francusku :D ale zawsze coś hehe i jest mały problem musze zsynchronizować napisy a tego zbytnio nieumiem :P I wtedy już będzie git. Pozdrooo
Nie no tak źle chyba nie będzie :P Jak zsynchronizuje napisy to wtedy luzik. Choćbym nawet miał oglądać po francusku bez napisów to i tak obejrze ze względu na Shane'a hehe xD i ogólnie filmik zapowiada się ciekawie mimo tak krytycznych opinii ...