śmieszy mnie to co piszesz ... świat już tak jest skonstruowany, że dziewczyny podkochują się w aktorach, piosenkarzach itp. ... może nie w nich samych, ale w postaciach, które kreują ... takie są ich prawa ... nie tylko tych młodszych, które na każdej stronie wypisują swoje deklaracje o miłości ale także tych starszych, które przeżywają swoje fascynacje różnymi ludźmi ... to normalne ... i nie ma się czego wstydzić, jeśli wzdychamy sobie do jakiegoś przystojniaka z szklanego ekranu ... na ulicy kiedy mija nas jakiś ciekawy facet ... też zapala nam się żarówka ... że fajny chłopak ... tylko my nie mamy takich odruchów, że oglądamy się za nim ... no przynajmniej ja nie mam
piszesz, że West bez makijażu wygląda okropnie ... a Ty jak wyglądasz bez makijażu? wszystkie boginie uznawane za kanony piękną jak wyglądają? ... te wszystkie celebrities z pierwszych stron gazet ... kreują fryzjerzy, makijażyści, styliści i tylko dzięki temu wyglądają na osoby z ponad przeciętną urodą ... i to sami jest z facetami ... West do najpiękniejszych nie należy, ale facet ma w sobie coś co przyciąga kobiety
hmm oglądanie się za kobietami ... to chyba normalny ludzki odruch heteroseksualnego faceta :) ... mój chłopak nie robi tego przy mnie, gdy np idziemy ulicą, ale dam sobie rękę odciąć, że nie raz mu sie zdarzyło "podziwiać", gdy był sam lub z kumplami ... dla mnie nie ma w tym nic gorszącego
nie bronie tutaj osoby samego aktora, którego lekko obsmarowałaś w oczach innych osób wypowiadających się na tej stronie ... chodzi mi o pewne mechanizmy myślenia, oceniania innych ludzi i świata, które przedstawiłaś w swoich postach i które wg mnie nie są właściwe
podrawiam