Dlaczego, dlaczego??? boję się takiego zabiegu... nie umiem sobie wyobrazić tego filmu bez
niego ;<<
Ale film Transformers jest o Transformersach a nie Shia Leboufie, ja to bym się martwił gdyby Optimus Prime nie wystąpił a nie jakiś tam aktor, w 3 części nie było Megan Fox i jakoś za nią nie płakałem.
Cwaniaków też nie brakuje, Shia w jakim filmie by nie występował to gra takiego cwaniaka i pozera że czasami aż drażni.
ale wiesz... ja tam fanem transformersow nie jest, ogladalem jedynke bo "cos nowego" ok fajne 7 2 czesc gorsza itd. ale ludzie kojarza transformers z Shia. ja wiem ze to glupie porownanie ale jakby Iron Mana Downeya zastapic innym aktorem to co? Film by nie stracil na popularnosci? ja wiem wiem teraz wielki smiech bo Shia a Robert to nie ta polak nie ta charyzam itd. ale mniej wiecej o to chodzi. :P co nie zmienia faktu ze mi to lotto bo pewnie 4 nie obejrze.
Nie przesadzaj z porównaniem, Robert grał tytułowego bohatera, ponieważ film był o Iron Menie tak ?? więc grał gościa w żelaznej zbroi, więc film bez niego by stracił, a z tego co wiem Shia nie grał jednego z transformersów tylko gościa który się na nich natknął i im pomagał cokolwiek to znaczy, więc nie uważam że ludzie tak bardzo z nim utożsamiają film, ja bardziej się ucieszyłem widząc w filmie Optimusa Prime'a niż Shia LeBoeufa.
ale..... brak Megan był niestety odczuwalny nie czarujmy się aktorka z niej raczej "średnia" ale stała się częścią serii, zastąpiono ją jakąś Rosie i wyszło tragicznie bo ani ona ładna ani zdolna(aktorsko)... bez Shia może się to okazać tak nietrafione jak ostatni "Piraci z Karaibów" nie czarujmy się ale bez Orlando i Keiry i oczywiście załogi Czarnej Perły(Pintela i Ragetti szczególnie) to już nie było to :( i w przypadku Transformers 4 może być podobnie (a raczej na to się zanosi) ..... a skoro brak Optimusa zmartwiłby cię to ja sobie Transformers bez Megatrona nie wyobrażam a chyba po raz kolejny go cudownie nie "ożywią".... nie zabrzmi to genialnie ale Shia to jeden ze znaków rozpoznawczych serii filmów o Transformers.
No i nie zabrzmiało ani nie przekonało, niestety. Czekam na 4 część mimo braku tego pozera i cwaniaczka oraz laluni.