Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 185 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Dlaczego, dlaczego??? boję się takiego zabiegu... nie umiem sobie wyobrazić tego filmu bez
niego ;<<

domi812

bo Shia nie chciał wystąpić.

domi812

Ale film Transformers jest o Transformersach a nie Shia Leboufie, ja to bym się martwił gdyby Optimus Prime nie wystąpił a nie jakiś tam aktor, w 3 części nie było Megan Fox i jakoś za nią nie płakałem.

Mateo_SF

bo Fox miala grac piekna buzke i nic wiecej ;) takie to latwo zastapic

Freddie

Cwaniaków też nie brakuje, Shia w jakim filmie by nie występował to gra takiego cwaniaka i pozera że czasami aż drażni.

Mateo_SF

ale wiesz... ja tam fanem transformersow nie jest, ogladalem jedynke bo "cos nowego" ok fajne 7 2 czesc gorsza itd. ale ludzie kojarza transformers z Shia. ja wiem ze to glupie porownanie ale jakby Iron Mana Downeya zastapic innym aktorem to co? Film by nie stracil na popularnosci? ja wiem wiem teraz wielki smiech bo Shia a Robert to nie ta polak nie ta charyzam itd. ale mniej wiecej o to chodzi. :P co nie zmienia faktu ze mi to lotto bo pewnie 4 nie obejrze.

Freddie

Nie przesadzaj z porównaniem, Robert grał tytułowego bohatera, ponieważ film był o Iron Menie tak ?? więc grał gościa w żelaznej zbroi, więc film bez niego by stracił, a z tego co wiem Shia nie grał jednego z transformersów tylko gościa który się na nich natknął i im pomagał cokolwiek to znaczy, więc nie uważam że ludzie tak bardzo z nim utożsamiają film, ja bardziej się ucieszyłem widząc w filmie Optimusa Prime'a niż Shia LeBoeufa.

Mateo_SF

ale..... brak Megan był niestety odczuwalny nie czarujmy się aktorka z niej raczej "średnia" ale stała się częścią serii, zastąpiono ją jakąś Rosie i wyszło tragicznie bo ani ona ładna ani zdolna(aktorsko)... bez Shia może się to okazać tak nietrafione jak ostatni "Piraci z Karaibów" nie czarujmy się ale bez Orlando i Keiry i oczywiście załogi Czarnej Perły(Pintela i Ragetti szczególnie) to już nie było to :( i w przypadku Transformers 4 może być podobnie (a raczej na to się zanosi) ..... a skoro brak Optimusa zmartwiłby cię to ja sobie Transformers bez Megatrona nie wyobrażam a chyba po raz kolejny go cudownie nie "ożywią".... nie zabrzmi to genialnie ale Shia to jeden ze znaków rozpoznawczych serii filmów o Transformers.

_deezee_

No i nie zabrzmiało ani nie przekonało, niestety. Czekam na 4 część mimo braku tego pozera i cwaniaczka oraz laluni.

Mateo_SF

A to tylko moja opinia.......a to sobie na czwórkę czekaj, mam nadzieje że się nie zawiedziesz :)