Tyle w temacie tego pana - cholera, nie widziałam z nim nic poza tym śmiesznym serialem, ale lubię go. Jak bum cyk :)
Hehe ja pamiętam jak założył ten klub ;) Szkoda, że nie puszczają już Stevensów, zawsze się było z czego pośmiać. A tak poza tym to uwielbiam Shia widziałam go w paru filmach i zawsze mi sie podobał.
heh.. naleśniki z syropem klonowym.. typowy posiłek drwala :D
Też mi szkoda, bo lubiłam ten serial. A ten Shia ma taką zabawną mordkę. Chyba się przejdę na Indianę Jonesa i obczaję, jak urósł i lata w skórze :D
ja to samo, był świetny! :)))
a Shia ze swoim śmiechowym wyglądem idealnie pasował :D
[ proszę mnie teraz nie atakować postami typu: 'on jest piękny!' albo 'spójrz może lepiej na siebie' itp. :) piszę to, co myślę :D pamiętam go głównie z tego serialu, gdzie był młody i niezbyt urodziwy :) teraźniejszego wyglądu nie skomentuję, gdyż na zdj. zazwyczaj nie patrzę - photoshop jest wszędzie ;) musiałabym zobaczyć jakiś film z nim, a narazie na to się nie zapowiada ;) tyle ode mnie, dziękuję. ]
heh, mam jakieś dziwne przeczucie, że za prędko to my tego nie zobaczymy :(( bu, zawsze uwielbiałam ten serial, taki pozytywnie zakręcony.
^-^
Even Stevens bylo świetne! na początku mi się nie podobało ale jak zabaczyłam raz cały odcinek to w kołko oglądałam-wszystkie po kolei.
a na youtubie są tylko ze trzeba szukać a i tak nie zawsze wszystcy zrozumieją wszystko po angielsku...:D nie mniej shia jest zajebisty:D