Shia LaBeouf

Shia Saide LaBeouf

7,7
30 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shia LaBeouf

Przyznaje, ze widzialem go tylko w tym filme i nie powinienem go ocenieac, ale w tej roli (jak na tak młodego aktora) był nawet przekonujący :)

Niedługo obejrzę "Disturbia" i zobaczymy, co tam pokarze ;)

Leszczyk

W Disturbia tez jest swietny ale zobacz sobie go w 'A guide to recognizing your saints'. fenomenalne aktorsto...juz cyba wszedzie to napisalam tutaj haha ale naprawde jest warty polecenia. dostali dosyc duzo nagrod za ten film i aktorstwo.

ZiggyGirl

Juz obejrzalem disturbie i jest naprawdę swietna :)

Tak samo jak Shia :)

Leszczyk

ja nie zapomne chyba nigdy mojej reakcji po tym jak wracal z ojcem z ryb....(nie chce tutaj dawac spojlerow ale jesli widziales faktycznie to wiesz o co mi chodzi;)

ZiggyGirl

A ja polecam jeszcze "Constantine'a" - trochę go tam mało, ale choćby dla tej jego niewielkiej roli warto obejrzeć ten film ;)

Pomyluna

ja widziałam go w trzech filmach i uważam że jest naprawdę dobrym aktorem :)

Invisible_Eve

Ale Constantin to słaby film.................................

Invisible_Eve

ja widzialam 5 filmow z nim hehe no i jest swietnym aktorem;)
dobrze sie zapowiadajacym, niektorzy porownuja go do sean penna z poczatkowych lat, jesli chodzi o talent oczywiscie ;)
pozdro

ZiggyGirl

Ja pierwszy raz go zobaczyłam dopiero w Transformers i to mnie zachęciło do obejrzenia większej ilości filmów z jego udziałem...i myślę, że Shia jeszcze pokaże na co go stać, bo według mnie naprawdę chłopak ma talent :)

Pomyluna

Z niecierpliwością czekam na jego nowy film.

Leszczyk

sam shila wstydzi sie tego ze wystepowal w transformersach , masz dowod na to w filmie youth (2015)
shila dopiero teraz zaczyna byc dobrym aktorem , jeszcze sie uczy, to taki dzisiejszy leonardo di kaprio (od titanica do zjawy) - zacza od multipleksowych wielko ekranowek a teraz woli wystepowac w filmach studyjnych .