Przede wszystkim muszę napisać o Garbage! To naprawdę świetny zespół ze świetną wokalistką! Najbardziej w fotel wgniotły mnie dwie pierwsze płyty, "Beautiful Garbage" już trochę mniej... Ostatnio ukazało się "Bleed Like Me", które uważam za absolutny geniusz! Świetna płyta, a Garbage to jeden z najlepszych obecnie (a raczej od 10 lat) zespołów rockowych.
Warto posłuchać. Dobra, oryginalna i świetnie zaśpiewana muzyka. Kolejny zespół, który nie ulega modom i można go uznać za coś znaczący na rynku, choć nie koniecznie zarabiają krocie.
Zgadzam się niemal w 100% Ja zacząłem ich słuchać od ?The world is not enough? i ?Crush? (ze ścieżki dźwiękowej ?Romeo + Julia?). Następnie zabrałem się za przesłuchiwanie płyt. Na pierwszy ogień poszło ?Beautiful Garbage?. Z tego albumu lubię dwie piosenki (Cup of Coffee i Drive you home). Następnie to już cała dyskografia?. Garbage ma własny styl i się go trzyma. Zaś z ?Bleed like me? najbardziej lubię: ?Run Baby Run, Right Between The Eyes, Happy Home.
Ocena 9,70/10 - to już przegięcie . . . nie wiem kto tu głosuje ale ocena niewymierna. Najwięksi aktorzy i aktorki mają niższą średnią.