Shun Oguri

6,6
1 385 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shun Oguri

to zdjęcie jest boskie, nieprawdaż;P? A tak w ogóle to dlaczego nie ma żadnych tematów. Mi Shun podobał się w Azumi... Co prawda nie pograł sobie tam zbyt długo, ale zawsze...

ko_alka

heheh to zdięcie jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo stare ^^ ale! w 2 części "Azumi II: Death or Love" mówi trochę wiecej lolzzzz i żyje dłużej niż przez pierwsze 5 min filmu..co jest pocieszajace lolzzzzzzzzz

ko_alka

zdjęcie? hmm... widziałam lepsze ^^ i te starsze i te nowsze. ;] mi sie podoba jak zagrał Hanazawe Rui w Hana Yori Dango. No po prostu uwielbiam tą postac *___* idealnie dobrany aktor do tej roli [co możemy zawdzięczyc Jun Matsumoto :D]

alex_67

Taaaaak... Shun jako Rui był cudowny... *.*

Zbirru

może mi ktoś wytłumaczyć fenomen Rui'a? jak dla mnie ta postać to klucha xP dobry na przyjaciela, na faceta za nudny xP nie chodzi mi oczywiście o to, w jaki sposób zagrał go Shun, gdyż tego pana wielbię i fangirluję już od dłuższego czasu, mam na myśli samą postać Hanazawy. takie to spokojne, niezdecydowane... podobał mi się przez chwilę na samym początku, potem zaczął mi działać na nerwy aż odzyskał moją sympatię w filmie xP

yurete

Hana Yori Dango zobaczyłam przypadkiem w rankingu seriali jak czegoś szukałam.
Nie obejrzałabym nigdy tego serialu gdybo nie, że zobaczyłam przystojnego chłopaka (Hanazawa Rui). Jego rola spodobała mi się od razu. Możliwe, że to jego wygląd mnie przekonał, ale charakter, spokój to jak zakochał się w Makino i jak czasami mówił "Ma-ki-no." tak pięknie to brzmiało ;) Kocham w nim wszystko :*
Jak oglądałam "Hanazakari No Kimitachi E" gdy pierwszy raz się pojawił nie pokazali go na początku tylko był jego głos to od razu wiedziałam, że to on :*