hmmm.Jane chyba jako jedyny mężczyzna wygląda niesamowicie seksownie w kamizelce od garnituru... czy tylko mi się wydaje, że reszta facetów wygląad w nich nieco "pokracznie"??
bo w odróżnieniu od wszystkich facetów, którzy ubierają te straszne kamizelki do garnituru, on ma kamizelkę nie tylko do garnituru, dodatkowo bardzo dobrze dobraną. jak się na niego patrzy w kamizelce to się nie płacze, bo jak patrzę na Polaków w tych wiszących kamizelkach pod marynarką (koniecznie w lekkie prążki) to rzygam
tak w ogóle do tej pory kojarzyły mi się one wyłącznie z pijanymi w trupa wujkami na weselach, którzy nie wiadomo czy bardziej śmierdzą gorzałą czy potem...
ale zobaczyć mężczyznę w tak dobrze dobranej kamizelce to aż sama pzyjemność;D
Eee tam, wydaje Ci się;) Widziałam już wielu mężczyzn w kamizelkach, którzy wyglądali przynajmniej tak dobrze, jak Simon:)
eee tam , tak dobrze jak Simon to baaaardzo niewielu się prezentuje . On ma taki nieodparty czar nie tylko z powodu urody ale i ciekawej osobowości a . jego uśmiech poprawia nastrój
o nie, masz racje Simon w kamizelce wygląda bardzo dobrze jak to ujęto seksownie a co do uśmiechu ahhh :)
nawiązując, to jest właśnie wyżej wymieniona kwestia dopasowania kamizelki ( : wg mnie faceci szalenie dobrze w nich wyglądają, ale rzecz jasna, dochodzi do tego i wygląd zewnętrzny - na pewno nie podoba mi się w niej otyły wujek na weselu ( ;
jeśli ma ktoś okazję zaobserwować, mężczyźni-depesze również mają manierę dołączania kamizelek do codziennego stroju, cudo!
Simon jest rewelacyjny
czytając wypowiedzi zakładam (możliwie że błędnie) iż mam do czynienia z Paniami, w kwestii kamizelki. rzadko można u nas spotkać mężczyznę w kamizelce, nawet na weselu ci "wujkowie" też ich nie zakładają. Z drugiej strony szukając ostatnio garnituru dowiedziałem się od pani z Vistuli że jestem pase ponieważ chciałem trzyczęściowy. więc nie ma się co dziwić, że mężczyźni nie noszą kamizelek.
(no chyba że hipsterzy ale w sumie to nie mężczyźni więc na jedno wychodzi).
Patrick Jane z "Mentalisty" w kamizelce wygląda super, ale Matthew Morrison w "Glee" też nieźle się prezentuje, więc Simon Baker nie jest wyjątkiem ^^
Oj tak Simon Baker wygląda niesamowicie w kamizelce, a mężczyźni raczej rzadko je noszą. Faktycznie duży wpływ na jej korzystny wygląd ma dopasowanie :)
A co jest złego w kamizelkach? Po pierwsze, kamizelka to ważny element klasycznej męskiej elegancji i nie wiem co może w niej być pokracznego. Po drugie, "wujkowie" na weselach mają garnitury najczęściej za 400 - 500 zł nierzadko z jakiegoś tam poliestru czy czegoś podobnego. Taki tani garnitur, źle dobrany rozmiarowo i z badziewnego materiału nigdy nie będzie wyglądał dobrze. Po trzecie, garnitury noszone przez Simona Bakera w serialu są pewnie szyte na miarę z dobrych materiałów i mogą kosztować nawet kilka tysięcy dolarów. No to nie dziwota, że wyglądają dobrze.
Zgadzam się z Tobą, chyba tylko on wygląda tak niesamowicie w kamizelce. W ogóle jak oglądam mentaliste to nie mogę się napatrzeć na niego a zwłaszcza uśmiech :D idealny!