Snoop Dogg

Calvin Cordozar Broadus, Jr.

7,2
3 716 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Snoop Dogg

ON RZĄDZI I WYMIATA JEGO MUZYKA JEST ZAJEBSITA MAM WSZYSTKIE JEGO PŁYTY KOLEŚ WYMIATA JEDNYM SŁOWEM

snoopdogg2

O wymiataniu już wiemy.

Gdzie kurwa rządzi?? Mozna napisac: jest bardzo dobrym(zajebistym)raperem.

Widze że często używasz Caps Locka. Tylko po co?? Widac że jesteś cholernie nerwowy.

To jest Filmweb, czyli portal filmowy, a nie muzyczny. Nie dośc że masz problemy z pisaniem, to jeszcze piszesz o pewnych rzeczach tam gdzie nie trzeba. Nikogo nie obchodzi że masz wszystkie jego płyty. Nie miałbyś gdyby Ci starsi ich nie kupili, więc nie chwal sie za bardzo.

Masz cos jeszcze do powiedzenia oprócz wymiatania i przechwalaniu sie płytami??

Mefisto_2

Chyba nie... :]... MefistO... nie przeklinaj za dużo, ok?... Pokaż że chodź ty nie jesteś prostakiem... (ja też nie jestem :P)

TheChronic

A jak już sie nie możesz sie powstrzymać to chociaż rób cenzure... :]

Mefisto_2

MefistO , aleś ty nerwowy(a). Chłopka chyba może pisać co chce - nie chcesz nie czytaj, olej, utwierdż w świadomości, przełknij to. Po prostu. Nie widzę powodów Twego wqrwienia. Piszesz że koleś uzywa CAPS LOOKA po nerwowy, a sam(a) dajesz czadu w swojej wypowiedzi, która w sumie jest bez sensu. Portal filmowy, ok, ale malo tu muzyków się pałęta? Przeszkadza Ci to? I kto tu jest nerwowy, a?

Szem

Gdybyście wiedzieli co on napisał na moim własnym blogu, zrobilibyście to samo co ja, czyli jak tylko to tylko możliwe mu dopiec. Pomine to co on wtedy napisał, na szczęście wpis został na moim blogu już zablokowany. Nerwowy może i jestem.... ale to nie chodzi o to, tylko o to co ten ziomek napisał na blogu.

snoopdogg2

Zgadam sie z tobą w 100% Snoop RULEZzZzZz!! Kocham jego muze i filmy z nim. To mój ziom :D:D:D

użytkownik usunięty
Bartusss

dokładnie! snoop dogg jest zajebisty! ziomus wyluzuj troche.chyba musisz cos zajarac zeby sie uspokoic ;)