Snoop Dogg

Calvin Cordozar Broadus, Jr.

7,2
3 750 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Snoop Dogg

Bardzo go zawsze lubiłam, nadal lubię, ale jego muza już nie jest taka jak kiedyś, stała się komercyjna, łagodniejsza. Na co mu były piosenki z Akonem, czy Justinem? Tak samo Jay-Z kiedyś tworzył hip hop, a teraz? Co się stało z Mobb Deep odkąt wstąpili do G Unit? Zawsze tak lubiłam ich brzmienia, a ostatnio słyszałam ich piosenkę z dennym bitem w stylu 50 centa. A m.o.p.? Znani z hardcorowego brzmienia, również wstąpili do G Unit. Po jaką cholerę? HH przestaje być muzyką podziemną, teraz che być tworzony tak, by miał "leciutkie" brzmienie, by pasował tez fanom popu i techna. Wszyscy myślą, że 50 cent, to supr gość, z super rapem. Normalnie ZABIJAĆ mi się chce!

mcbwhitee

Popieram w 100% ! Jedni z nielicznych którzy do dzisiaj pozostają wierni prawdziwemu klimatowi rapu to
- Dr.Dre - Gdy zobaczył, że G-Rap staje się mniej popularny schował się w cień i zaczął promować młodych, a co zrobił nigdyś wyśmienity Snoop sprzedał się do piosenek typu " I wanna ..." albo jakieś "Thats That" czy inny syf! Puśćcie sobie "2 Amerikaz of Most Wanted" albo "Stil D.R.E" a potem ten syf co wcześniej powiedziałem, jaka różnica, wtedy rapował z legendami a teraz z sezonowymi hip-hopowcami, byle by zarobić :/. Mimo iż nadal go lubie to nie podoba mi się to co robi:/. Mam nadzieję, że znowu razem z Dre wrócą w dobrym stylu na krążku "Dretox".

jarassek

MOP Deep wstapil do G-Unit dlatego ze kasy nie mieli podobno,przynajmniej tak mowil w wywiadzie Fat Joe;]
a co do Snoopa niech sobie robi komerche bo i tak slucham tego starszego Snoopa;]
co do podziemia rapowego nigdy go nie lubilem , a i Snoop nigdy w nim nie byl chyba;] od 90 lat raczej Rap stal sie juz tak popularny ,ze ni mozna bylo wtedy juz mpowic o podziemiu, a to za sprawa 2Paca i jego nawijkach o dysryminowaniu Czarnych;] a co do Dre to koles poprostu jest najpotezniejszym producentem no i Raperem razem z Ice-T'im no i Eazy-E i zaden 2Pac tego nie zmieni niestety(przynajmniej dla mnie).