Bardzo go zawsze lubiłam, nadal lubię, ale jego muza już nie jest taka jak kiedyś, stała się komercyjna, łagodniejsza. Na co mu były piosenki z Akonem, czy Justinem? Tak samo Jay-Z kiedyś tworzył hip hop, a teraz? Co się stało z Mobb Deep odkąt wstąpili do G Unit? Zawsze tak lubiłam ich brzmienia, a ostatnio słyszałam ich piosenkę z dennym bitem w stylu 50 centa. A m.o.p.? Znani z hardcorowego brzmienia, również wstąpili do G Unit. Po jaką cholerę? HH przestaje być muzyką podziemną, teraz che być tworzony tak, by miał "leciutkie" brzmienie, by pasował tez fanom popu i techna. Wszyscy myślą, że 50 cent, to supr gość, z super rapem. Normalnie ZABIJAĆ mi się chce!
Popieram w 100% ! Jedni z nielicznych którzy do dzisiaj pozostają wierni prawdziwemu klimatowi rapu to
- Dr.Dre - Gdy zobaczył, że G-Rap staje się mniej popularny schował się w cień i zaczął promować młodych, a co zrobił nigdyś wyśmienity Snoop sprzedał się do piosenek typu " I wanna ..." albo jakieś "Thats That" czy inny syf! Puśćcie sobie "2 Amerikaz of Most Wanted" albo "Stil D.R.E" a potem ten syf co wcześniej powiedziałem, jaka różnica, wtedy rapował z legendami a teraz z sezonowymi hip-hopowcami, byle by zarobić :/. Mimo iż nadal go lubie to nie podoba mi się to co robi:/. Mam nadzieję, że znowu razem z Dre wrócą w dobrym stylu na krążku "Dretox".
MOP Deep wstapil do G-Unit dlatego ze kasy nie mieli podobno,przynajmniej tak mowil w wywiadzie Fat Joe;]
a co do Snoopa niech sobie robi komerche bo i tak slucham tego starszego Snoopa;]
co do podziemia rapowego nigdy go nie lubilem , a i Snoop nigdy w nim nie byl chyba;] od 90 lat raczej Rap stal sie juz tak popularny ,ze ni mozna bylo wtedy juz mpowic o podziemiu, a to za sprawa 2Paca i jego nawijkach o dysryminowaniu Czarnych;] a co do Dre to koles poprostu jest najpotezniejszym producentem no i Raperem razem z Ice-T'im no i Eazy-E i zaden 2Pac tego nie zmieni niestety(przynajmniej dla mnie).