Sofia Coppola

Sofia Carmina Coppola

7,6
2 298 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Sofia Coppola

czy to jest jakas rodzina Francisa Forda Coppoli????????????????????

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Vito

Tak. Sofia jest córką Francisa Forda Coppoli i kuzynką (!) Nicholasa Cage'a

Alienka

No właśnie, bo Niolas Cage wcześniej nazywał się Nicholas Kim Coppola! Ale jak widać zmienił tożsamość :D I jest wnukiem F.F. Coppoli... Ale Sofia Coppola jest raczej ciotką Nicolasa niż jego kuzynką!!! Bo Nicolas Cage jest wnukiem Francisa Forda Coppoli, a Sofia Coppola to córka F.F. Coppoli... Rozumiecie?

MegaTM

Chyba sama nie rozumiesz tego co żeś napisała ;-) Nicholas Cage jest bratankiem FF Coppoli (czyli synem brata FF Coppoli, Augusta Coppoli), nie zaś jego wnukiem! Dziadkiem Cage'a jest inny wielki z klanu Coppoli - Carmine (kompozytor, ojciec FF i Augusta).
Sofia Coppola dla Cage'a jest natomiast kuzynką - siostrą stryjeczną (czy cioteczną, jak kto woli).

Ale hipoteza, że Sofia jest dla niego ciotką jest ciekawa - wychodziłoby że ma rodzeństwo o jakieś 20 czy 30 lat od siebie starsze (skoro Cage jest starszy od niej o, zdaje się, 7 lat, a ma być jej siostrzeńcem) ;-)

katrol

ja mam siostrzenice mlodsza o 4 lata wiec to nie dziwne ;]

Nevilleness

Chodziło o to, że twoja siostrzenica młodsza od ciebie o te 7 lat może być, ale starsza to już raczej nie ;]

użytkownik usunięty
Lady_Snape

Możebyc. moja kuzynka ma wujka młodszego od siebie. To już zależy tylko od chęci rodziców :P.
Ale rozumiem o co ci chodzi to jest nieco dziwne ale tak jest.

PS. Mam też kolezankę z młodszym od niej wujkiem :P

Mylicie się, tak naprawdę Sofia jest córką tego księdza z Ptaków ciernistych krzewów (dlatego miała juz takie wtyki na stracie i mogła zagrac w Ojcu Chrzestnym), natomiast Cage to nieślubne dziecko Muldera i Skaly z Archiwum X (jako ciekawostke dodam że, został on poczęty na statku kosmicznym po tym jak Mulder i Skaly zostali uprowadzeniu przez obcych w celu prowadzenia na nich rozmaitych eksperymentów o podłożu seksualnym) naprawdę!

byniek

ja mam wujka 2 lata młodszego. bo dzidek ma druga zone i poczeli tego wtretnego głupa jak miałam dwa lata.

ja mam wujka który jest ode mnie 4 lata młodszy

tomimar_2

a ja mam mnóstwo kuzynów, ale chyba żeden z nich nie jest moim wujkiem...

Marian_12

A ja mam wnuka młodszego od siebie o całe 5 lat

marmoth

Wnuka? :O :O :O

A podobno Sofia Coppola jest w jakimś stopniu spokrewniona z aktorem Nicolas'em Cage'em.

Agatkiee

ale jesteście debile zoska to moja kuzynka. Nicolas

Nevilleness

mam 3 młodsze ode mnie ciotki. Córki siostry mojej babci.

Vito

ja mam Ciocie starszą o całe 5 miesięcy ;D pozdro xD

aduula

a ja mam dziadka młodszego odemnie o 30 lat :P

Bella_Mafia

Oblicz ile lat ma teraz dziadek

Vito

umiesz czytac??