Naprawdę dobrze gra w Castlu, ale jeśli chodzi o filmografie to słabiutko. Grała niby w Bondzie ale to tylko chwila. Przydała by się jej jakaś przełomowa rola w dobrym filmie.
Raczej chciałbym żeby zapoznała się z nią szersza publiczność. Serial serialem ale to filmy dają największą popularność. 2 z jej filmografii wydają się nie złe tylko czy się je znajdzie w dobrej wersji.
Myślę o tym samym, serial przysparza dużej popularności i można się w nim wykazać, jednak prawda jest taka, że wielu ludzi, którzy nie oglądają serialów może nie mieć nawet pojęcia, iż jest taka aktorka. Tym bardziej, że przyjdzie czas kiedy serial się skończy. Gdyby udało jej się zdobyć większą rolę w bardziej popularnym i niezłym filmie przypuszczam, że role by się posypały, ponieważ jest dobrą aktorką i szkoda takiego talentu.
Truth about Kerry mam w planach, natomiast For lovers only widziałam i polecam :) Stana zagrała bardzo dobrze, była naturalna, co wg mnie jest istotne w tym filmie, nadaje realizmu postaci. Cały film jest z resztą utrzymany w bardzo romantycznym klimacie, ale nie jest to romans z happy endem jakie mamy okazję oglądać ostatnio bardzo często, jest to raczej niszowy film pozwalający zatrzymać się w czasie :)
Ja przyznam się oprócz Castla widziałem ją tylko W bibliotekarzu 3 i chyba w Spirit i mam nie dosyt. Mogłaby Polskę odwiedzić żeby się z fanami spotkać. Ale to raczej nie realne. A szkoda. Jestem ciekaw czy na żywo wygląda choć w połowie tak super jak w serialu.
Ja też na razie widziałam ją tylko w Bibliotekarzu i FLO i upewniłam się, że jest świetną aktorką :) ale też brakuje mi więcej ciekawych ról. Nigdy nie wiadomo, odwiedzała różne kraje przy różnych okazjach jak np. promocja FLO czy na festiwalach. Myślę, że tak, obejrzyj filmiki na YT kręcone przez fanów - wygląda perfekcyjnie, jak zawsze :D i w dodatku jest niesamowicie miła dla fanów.
Kurde szkoda że człowiek kasy nie ma można by było ją odwiedzić na planie :D
Myślę że mogłaby naprawdę osiągnąć sporą karierę co widać po wstawkach dramatycznych z planu. Ona i Nathan w scenie gdy siedzieli w tej chłodni, czy walka o życie Kate. Na razie cieszę się że mogę ją oglądać w Castlu ale mam nadzieję że zagra jeszcze potem w jakieś super produkcji. Naprawdę na to zasługuję.
Sobie wpisałem z ciekawości Tylko dla kochanków. na youtube. Jeśli cały film taki jest to rewelka naprawdę.
Polecam :D och, to by było spełnienie marzeń :D dokładnie, dodam jeszcze ostatnią scenę z kapitanem Montgomerym,chwytająca za serce, w dodatku przeczytałam gdzieś, że była po części improwizowana :o Stana i Nathan wiedzieli jak będzie wyglądać scena i co mają zrobić, ale reżyser zaufał im w kwestii w jaki sposób to zrobią i w efekcie powstała niesamowicie wzruszająca scena. Jeśli to prawda to zdecydowanie jestem pod wrażeniem, z resztą wiele dramatycznych scen w Castlu chwyta za serce, co nie jest łatwe i właśnie w takich scenach aktor może się najbardziej wykazać.
Się dowiedziałem że miała w Polsce być z okazji wyświetlania Tylko dla kochanków. Wielka szkoda że nic z tego.
Ja znam ją z Bibliotekarza. Uwielbiam ją w tej postaci.
Właśnie dla tego zabrałem się za oglądanie Castle :D
Niesamowite było patrzeć jak ona zmienia wyraz twarzy, gdy Castle mówi co o niej wie, niby ma uśmiech, ale na całej twarzy widać pojawiający się smutek.
Zna ktoś jakieś sf z nią?
Może w Firefly, to było by ciekawe.