Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Nowe filmy

użytkownik usunięty

Jak wszyscy zapewne wiedzą Steven Seagal ukończył już swój następny film "Kill Switch" (dawniej Killing Point i Higher form of learning). Reżyser filmu Jeff King i Steven Seagal kończą już prace nad nową produkcją. Nosi ona tytuł "Ruslan" i opowiada o Rosjaninie, piszącym kryminały i byłym gangsterze, który musi wrócić do przeszłości by uratować własną rodzinę.

Kolejnym filmem chóć nie potwierdzonym oficjalnie na żadnej ze stron aktora ma być "Last night". Reżyserem filmu jest Richard Crudo- twórca filmu pistol whipped (Gra o życie) z Seagalem. Podobno prace na planie filmu również dobiegają końca, ale nie ma jeszcze potwierdzenia czy Seagal rzeczywiście w nim występuje. W obsadzie występuje na pewno Skye Bennett, która zagrała w 2006 doku córkę Seagala w filmie Shadow man. Według plotek ma to być HORROR opowiadający o pacjentach i pracownikach szpitala, którzy zmienili się w wampiry. Seagal ma w filmie zagrać dowódcę oddziału specjalnego, który ma zneutralizować zagrożenie. SEAGAL W HORRORZE- ZOBACZYMY.

oo w horrorze to wystąpił w ,,Sile rażenia '' już boje się o jakość ,,Last night'' a o ,,Księciu pistoletów'' nic nie mówili?

użytkownik usunięty
frycek49

"Siła rażenia" miała być pierwotnie horrorem o inwazji kosmitów, ale zmieniono scenariusz. Seagal chciał wtedy zrezygnować z tego filmu, ale wytwórnia zagroziła mu wytoczeniem sprawy w sądzie więc zagrał w tym filmie. O "Księciu pistoletów" na razie nic nowego poza tym, że ma być kręcony na terenach dotkniętych przez huragan Kathrina. Chociaż zaczynam wierzyć, że "Książę pistoletów" to taki sam upadły projekt co "Liberator 3".

Ja też za długo go robią ile już 3,4 lata chodź może to i dobrze że go tak długo robi (gdzie się człowiek śpieszy tam sie diabeł śpieszy)Co z księciem pistoletów będzie cóż Noe wiem pożyjemy zobaczymy

frycek49

Zawiesili pracę nad tym filmem. Seagal sam już nie chce grac w dobrych filmach gdyż ostatnio w 2007 roku mógł przyjąć rolę głównego Badguya w Godzinach szczytu 3 z Jackie Chanem ale stwierdził że jest już za stary na gre w kinowych filmach. Nie rozumiem go bo takimi fimami jak te z 2003-2008 nic nie osiągnie.

użytkownik usunięty

Wymieniany przeze mnie wcześniej Last night jest już w fazie post-produkcji podobnie jak Ruslan.