Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Dlaczego tak wysoka ocena? czy to zapowiedź końca świata? ;P

anielka0000

Ma za niską ! Powinien tak mieć 7.0 .Należy mu się za takie fajne filmy jak Niko czy Szukając Sprawiedliwości !!! http://www.youtube.com/watch?v=7xg5QjO7Dtg

anielka0000

nu wlasnie za niska ta ocena ma,seagal rzadzi.

damianho15

rządziłby gdyby nie uciekł przed Van Dammem

użytkownik usunięty
nillvo

A w jakiej sytuacji, możesz coś więcej napisać ?

damianho15

Dokładnie zgadzam się Steven żywa legenda dla mnie 10/10

anielka0000

Po mojemu powinien mieć 9/10

Dangeris

pan czlekoksztaltny chyba z drzewa spadl bo segal to taki beton i elewacja jak z tad do glasgow

anielka0000

Właśnie też siędziwię. Ten gość tak się stoczył na dno, że trudno to sobie wyobrazić. 5/10

AdamBayern01

Nie przesadzaj .Steven powinien tak mieć średnie 7.0 lun 7.5 szczególnie że Norris i Lundgren mają od niego wyższą .W latach 90 krecił naprawdę świetne filmy typu Niko ,Wygrać ze Śmiercią czy Liberator . O tym też trzeba pamietać . Teraż coprawda kreci filmy na DvD ,wieksość jest na słabym poziomie ale zdarzają się też wyjątki np Sprawiedliwość Ulicy była fajna (,przynajmiej dla mnie ) .Van Damme też poza Niezniszczalnymi 2 raczej trzyma się na rynku DVD/Video

bradock

Bradock, uwierz mi, że wcale nie przesadzam. Na Filmwebie oceniani są aktorzy o obecnym, nie byłym poziomie aktorstwa. Seagal na chwię obecną założe się, że je 4 razy więcej, niż 10/20 lat temu. Czy to robi Van Damme, Lundgren, Norris mimo sili wieku? Po ich sywetkach widać, że na pewno nie. Jedyny film godny uwagi, jeżeli chodzi o te obecne Seagala to wymieniony przez Ciebie Sprawiedliwość ulicy było na typową 7, to samo Zabójczy Cel. Co do Van Damma, Lundgrena, Norrisa. Ci Panowie mają zdecydowanie za niskie średniek, choć w ostatnim czasie Chuckowi skoczyła. Seagalowi zdecydowanie się pogarsza, jeszcze niedawno miał 6,5, teraz co raz niżej. Dziwić się? Zdecydowanie nie! Co do pozostałych aktorów. Dolph jak na swój wiek trzyma się świetnie. Też w ostatnim czasie takie fillmy, jakie nakręcił np. Killing Macine, Niezniszczalni, Kontakt Bezpośredni, Pod Nadzorem to moim zdaniem całkiem niezłe filmy, jak na wiek i jakość filmów Dolpha. Następny w kolejce to Jean Claude Van Damme. Facet moim zdaniem ma klasę, jest jednym z moich głównych idoli, po Miku Tysonie. Van Damme jak na swój wiek trzyma się świetnie. Takie filmy jak Skazany Na Piekło, Mściciel, Aż Do Śmierci, Krzyżowy Ogień, JCVD to filmy naprawdę moim zdaniem powyżej oczekiwań normalnych fanów Deppa i Di Caprio. Facet nie dość jeszcze, że aktorsko dobrze się ma, jak na chwilę obecną te mięśnie sprzed 20 lat do dziś robią świetne wrażenie. Ostatnim z Panów przez Ciebie wymienionych jest Chuck Norris. Faceta dobrze nie znam, szczerze to mało filmów z nim obejrzałem. Ale niedawne Zadanie Specjalne mam już zaliczone, i szczerze mówiąc jak na swój wiek spisał się calkiem nieźle. Teraz Bradock powiedz mi, czy Seagal jest do tych Panów względem aktorstwa jest podobny, lub prezentuje podobny poziom. Na pewno Nie. Niedawny horro pt. Naprzeciw Ciemności ze Stevenem był żałosny, kamera latała, nawet całej twarzy Seagala nie uchwyciła. Co do reszty, nie będę się wypowiadać. Teraz rozumiesz, dlaczego postawiłem Seagalowi 5/10, a nie wyżej.

AdamBayern01

Doskonale cię Adamie rozumiem ,wiem że Seagal się stoczył na samo dno pod wzgledem aktorskim jak i formą .Chociaż podobno skoli zawodników obecnie MMA ,wiec coś jeszcze potrafi . I zgadza się że obecnie Van Damma ,Lundgren czy Norris krecą lepsze filmy niż Steven ale też ich nowe produkcje nie są tak dobre jak ich te starsze ,kultowe pozycje .Ba ,nawet nie zbilzają się do ich poziomu .Wiec też takiego dużego zachwyty to nimi nie ma ,po za Niezniszczalnymi 2 gdzie jest to film kinowy . Ja wogóle kariere filmową Seagala po 2002 roku nie uznaję ,bo jak bym uznawał to dał bym mu za te filmy srednią 0/10 Dla mnie Seagal istnieje w kinie w przedziale lat 1988 -2002 ,i takiej perspektywie go oceniam ,bo miał dużo dobrych i bardzo dobrych filmow .

AdamBayern01

W przeciwieństwie do Dolpha Lundgrena,który odniósł sukces tylko podczepiony pod Van Damma i Sylvestra Steven ma na swoim koncie kilka świetnych filmów,które były wielkimi przebojami kinowymi.Seagal to ikona kina akcji i szkoda że obecnie jest parodią samego siebie.

greggmm

Przybijam się pod Twoja wypowiedzią
U mnie Steven ma ocene 10/10

bradock

akurat krzyżowy ogień miał swoją premierę w Ameryce i gdzieś tam jeszcze
i US4 będzie miał premierę w kilku krajach

prof_mateusz27

Tego to ja nie wiedziałem ,dzięki .Ale nie zmienia to faktu że na powrót starego ,dobrego Van Damma ,Seagala czy Lundgrena to możemy tylko liczyć w Niezniszczalnych 2 lub 3 jesli powstanie

bradock

też prawda ale z tych gwiazd wyżej wymienionych (Dolph Steve Chuck) Van ma jeszcze propozycje kinowe czasami . miał parę ofert w filmach wysoko budżetowych komedii w 2007 i 2008

użytkownik usunięty
anielka0000

hjkndhbjdyqge5

użytkownik usunięty
anielka0000

vgavgtfqwfcwq

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Twardy_Stefan

Tobie najwyraźniej brakuje prawdziwej cipy, że masz takie fantazje zboczony i wypaczony bydlaku- nadal korzystaj ze swojego marnego bloga "sex, kino akcji..." a prawdziwym mężczyzną to ty nie jesteś tylko jak mniemam młodym gimbusem, który lubi obrażać innych ludzi nie znając poprawnej pisowni języka ojczystego.

Twardy_Stefan

Nie potrafisz wypowiedzieć się w sposób konstruktywny tylko rzucasz prymitywnymi bluzgami ,( które nie robią na mnie najmniejszego wrażenia )co zapewne jest wynikiem twojej bydlęcej niskiej samooceny i kompleksów , . Wystarczy spojrzeć na mierne oceny filmów , w których ten marny aktorzyna brał udział.
ps. poczytaj sobie wypowiedzi innych użytkowników filmwebu ich też będziesz próbował obrazić prostaku?

Twardy_Stefan

no właśnie tak jak powiedziałeś " miażdżą jaja" i szkoda, że ty ich już nie masz. Wypowiadasz się w różnych wątkach i sypiesz wulgaryzmami , najwyraźniej dlatego, że biedaku masz mały zasób słownictwa co inaczej nazwać można biernym słownikiem , którym starasz się posługiwać ale ci to nie wychodzi a twój rozwój deklinacji przymiotnikowo-zaimkowej jest późniejszy niż deklinacji rzeczownikowej. Nie musisz obrażać ludzi za to, że mają inne zdanie niż ty. Niech już Ci się kończą te wakacje i wracaj do szkoły czytać lektury i do nauki!

Twardy_Stefan

to współczuje twojej żonie... chociaż i tak wiadomo, że jesteś gimbusem a żadna normalna kobieta by cię nie chciała
bo ty nie rozumiesz normalnych wypowiedzi - ty je nazywasz encyklopedycznymi - ignorancie! Sam nie potrafisz wypowiedzieć się w sposób konstruktywny na temat twojego "idola" tylko sypiesz bluzgami jak już pisałam! I już chyba dobrze wiesz i powinieneś przywyknąć do tego, że jesteś pośmiewiskiem ludzi filmwebu wystarczy poczytać twoje wypowiedzi na innych forach i to jak reagują na nie normalni cywilizowani ludzie.
Co do " zdolności aktorskich " Seagala nie mam co już dodawać, gdyż wszystko jest wymienione w innych postach

Twardy_Stefan

widać lubisz penisy mieć sam w niewyparzonej mordzie i ponownie apeluje abyś nauczył się polskiej ortografii nieuku bo bawi mnie twoja pisownia .. " wzdłuż i wrzesz" Boże widzisz i nie grzmisz.. takich tumanów trzeba po prostu tępić. Napisz na koniec coś tak samo żenującego jak ty matole bo przynajmniej pośmiać się będzie z czego...
ps. wal się razem z tym twoim beznadziejnym Seagalem ( i po wakacjach do nauki !)

Twardy_Stefan

o jak się obruszył dzieciak z patologicznego podwórka. Po to są zakompleksiony debilu fora, aby móc wyrażać swoje opinie, ale ty jesteś taki mocny w tej paskudnej gębie bo czujesz się bezkarnie ze względu na swoja anonimowość. Jesteś wulgarnym dzieciakiem , który nie potrafi znieść krytyki i tego, że ktoś może mieć odmienne zdanie niż ty... Myślisz, że popisałeś się tymi swoimi beznadziejnymi tekstami? śmiech na sali

Twardy_Stefan

nie mam zamiaru kontynuować tej bezproduktywnej dyskusji z podczłowiekiem , który swoje frustracje przelewa na forach w sposób prymitywny , bezczelny i ubogi w cywilizowany język. Twoje wypowiedzi sa tylko i wyłącznie przykładem tego, jakim jesteś patologicznym człowiekiem mam nadzieję tylko, że ludzie dadzą ci popalić jeszcze nie raz na forach, a ja będę to czytała i śmiała się z ciebie tak jak zresztą robią to inni. (nie zawsze obroną musi być atak) a o Seadalu zdania nie zmienie

Twardy_Stefan

oglądałam w swoim życiu filmy z jego udziałem ale te z lat 90 tych ( z pewnością nie tyle co ty) i na tym zakończyłam. ile razy można oglądać kogoś kto na ekranie w każdym filmie gra tak samo, ta sama tępa kamienna twarz, ten sam beznadziejny warkocz na głowie i ta sama sztuka walki. Nie posiada on żadnych umiejętności aktorskich... to co to za aktor powiedz mi? Jesteś jak jakiś psychofan i tłumacze Ci , że twoje prostackie wypowiedzi nie robią na mnie żadnego wrażenia.... każdy ma prawo do wypowiedzenia swojej opinii czego ty nie potrafisz najwyraźniej znieść . Serialu strażnik prawa też oglądać się nie da jak widzi się spasionego człowieka w podeszłym wieku ganiającego za bandziorami. oceniałam go i tak wysoko bo aż na 3 w końcu coś się oglądało z jego udziałem a są i tacy co dali tylko 1 - ale i tak ich rozumiem.
pisz sobie co chcesz a ja i tak się z tego będę śmiała. na tym skończę to dyskusję, która i tak za długo trwa