Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

sa swietne i wygladaja w wiekszosci jego filmow bardzo realistycznie,ale nie ma co sie
dziwic wkoncu chlop zna sie na akido i to nie troche.

damianho15

Przecież to nie amator wzięty przypadkowo, on zna karate i uczył sztuk walki wiec to nie realistyczne sceny tylko prawdziwe damianho15

damianho15

tutaj tez trollujesz widze, dobrze rob tak dalej, bedzie wiecej dowodow dla moderacji by cie zablokowali jak dangerisa!

mailer

to dangerisa zablokowali ? o jak fajnie, nie wiedzialem ;d

Real4ever

Od 16 lipca :)

mailer

niewiem o co ci chodzi,pisac juz nie wolno.

damianho15

Jego walki to jedno wielkie machanie rękami. Zobacz sobie, jak walczył w swoich najlepszych latach Van Damme, Stallone, Billy Blanks i wiele innych. Na pewno oni walczą lepiej od Seagala, którego aktorem już nazwać nie można. Ich walki są bardziej realistyczne i widowiskowe, jak na przykład kop Van Damma z półobrotu!

AdamBayern01

Zgadza się !!! .Van Damme ,Billy Blanks ,Norris i resztą są lepsi od całego Seagala .

bradock

Ale Billy Blanks to jest kozak :D Widziałęm wczoraj jego walki na Youtubie, gość wymiata. Norris, Lundgren - oni też są leppsi. Tylko Seagal na samiutkim dnie ;)

AdamBayern01

Seagal jest na samym dnie !!! Jeżeli ktoś taki jak Liam Hemsworth zagrał w Niezniszczalnych 2 a Seagal nie to już samo za siebie mówi !!!!

AdamBayern01

Dokładnie, aby macha łapkami jak dziewczynka.

malysz369

Heh tak jak mówisz ;) To nic w porównaniu z walkami, które zaprezentował Van Damme ;)

AdamBayern01

Albo jesteś największym trollem jakiego spotkałem kiedykolwiek na forach, albo zupełnie nie znasz się na sztukach walki.
W sumie, to się nie musi wykluczać...

spiwi

Nie jestem trollem, co może kilka osób udowodnić. Wyrażam tylko swoje zdanie, ico ważne prawdziwe, co kilka osób też może potwierdzić. A to, że Seagal był gorszy w swoich najlepszych latach od Van Damma, Billy Blanksa i innych twardzieli to chyba nikogo nie dziwi ;p

damianho15

Przez takich jak ty to ludzię odwracają się od Seagala , ja już dawno przestałem być jego fanem .Nic dziwnego że Stallone nie wzioł go do Niezniszczalnych 2 tylko Van Damma ,Norrisa ,Lundgrena ,Stathama i Jeta Lee . Brawo Sylwek dla ciebie za mądry wybór !!!!!

bradock

Popieram Twoje zdanie! Gdyby Seagal wystąpił by w Ex3, było by juz dawno po dobrej produkcji!

AdamBayern01

seagal nie wystapil bo ma na pinku z kims tam,tylko dlatego.

damianho15

Nie ośmieszaj się. Nie wzieli go, dlatego, że jest jedną wielką parodią samego siebie! Już jak mówi Bradock woleli wziąć młodego debiutanta Hermswotha niż Seagala :P Dla mnie jest cała postać jest już śmieszna!

AdamBayern01

nie pier********** wszedzie pisze ze tylko dlatego.

damianho15

Wszędzie? Dziwne, że nie widziałęm tej o to informacji, a Niezniszczalnymi 2 się bardzo interesowałem i jakoś nic o tym, co mówisz nie było mowy ;p