Sybilla Rostek

6,5
154 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sybilla Rostek

Cześć wszystkim .
Jestem z Nowego Sącza i nie raz widuje a nawet rozmawiam z Sybilla "Agatą" Rostek. Pani Sybilla była piękną kobietą i bardzo niespotykanej urodzie. Jej gra aktorska była zawsze dosyć ciekawa. Najlepiej sprawdzała się w roli drapieżnych kobiet, gdyż dysponuje urodą dającą jej takie możlwości...
Niestety w ostatnim czasie, aktorka która się świetnie zapowiadała, podupadła na zdrowiu. Jest uzależniona od silnych środków nasennych i uspokajających, wyłudza leki od ludzi i lekarzy, często probuje handlu (sprzedając np. bransoletke prosto z Paryża)
Jest bardzo chuda i blada. Podejrzewam że cierpi na ciężką depresje, połączoną z zaburzeniami odżywiania.
Tak jak juz ktoś napisał. Jej wygląd jest dosyć "dziwny". Zakłada na siebie dziwne chusty i płacze, chodzi w ciemnych okularach. Sądze, że ona uważa się że wciąż jest gwiazdą.
Naprawde szkoda mi Pani Sybilli.

rtraty

rozmawiasz z nia i nie wiesz czy pracuje nad jakimis filmami? oj sciemniaczu sciemniaczu...

staszek_peszko

ha ha rtraty jesteś z sącza i rozmawiasz z sybilką? a o czym ? pewno jak jej idzie taniec na rurze w klubie cocomo na ulicy jagiellońskiej

rtraty

Niesamowite jak wiele ludzi zawłaszcza sobie prawo do wypowiadania się w imieniu Sybilli. Jeśli jej nie znają a wypowiadają się to są bydłem zwykłym, bezwartościowym i przedmiotowym. Jeśli się znają, to w sumie gorzej - bo kolokwialnie pisząc "obrabiają dupę", jeszcze dumni z tego że mają coś do powiedzenia w sprawie tej kobiety. Są jeszcze takie tłuki jak użytkownik "cololo". Bluzgacze typowi. Mnie jedynie interesuje skąd zna takowe miejsca. Nawet spekulować nie chcę;).

trentilvbidt

Zabawne- ilekroć ktoś staje w obronie pani Sybilli, to jest to osoba mająca problemy z j. polskim, tudzież używająca zabawnych zwrotów. Przypadek? :) Zastanawiasz sie skąd colocolo zna takie miejsca? Albo był (nie zbrodnia to chyba), albo słyszał, w tak malutkim mieście plotki szybko sie rozchodzą. To raz, a dwa zrozum, że to internet- nie wiem kim dla Ciebie jest pani Sybilla (o ile to nie Sybilla we własnej osobie :), nie istotne czy jestes jej facetem czy przyjaciółką, ale wykłucanie sie z anonimowymi osobami w sieci jest cokolwiek idiotyczne.