Szymon Majewski

6,6
1 450 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Szymon Majewski

A także upośledzonych w różnych stopniach.Co byśmy mogli zrobić dla tego biednego człowieka? Może jakiś kurs? Nauka haftu, fastrygi, czy lepienia garnków?
Tak, żeby był chociaż jakiś pożytek z takich biednych, starszych już ludzi jak panowie:Szymon Majewski i jakub władysław nikodem (dyzma) wojewucki...
Czekam na propozycje...

lisoszakal

Ja proponuje niezapomniane, dożywotnie wakacje we Wronkach.;-)

lisoszakal

Rozumiem, że twierdzisz, iż Wojewódzki i Majewski to niewykształceni idioci?

Pinokio1983

Takie są fakty i trzeba się z tym pogodzić.Czy to się wam (fanom?) podoba, czy nie.
Może to przykre ale co robić? Ja też się załamałem jak się dowiedziałem, że Dean i Brando mieli kontakty z chłopakami ;-)) (Bo ja jestem fanem Deana i Brando, wieeesz?)

PS- Szymek Co się stao Mayewski oraz jakub władysław włodziemierz nikodem-dyzma wojewucki są dumnymi posiadaczami świadectw maturalnych, nie mają wykształcenia i zawodu.A czy są idiotami? Włącz TV jak będą, obejrzyj i sam oceń.

lisoszakal

Ja nie mam zamiaru cię obrażać, tylko ustalam fakty. Ty chyba przez całe życie potrafisz tylko krytykować w chamski sposób. Nie widziałem ani jednego twojego komenta w którym byś kogoś nie obrażał. Ponadto brak szacunku dla innych i wymądrzanie się. Pisałeś gdzieś że jesteś mądrzejszy, przystojniejszy itd. Wszystkie twoje zalety jednak nie przebiją hamstwa. I jeszcze dwa słowa o muzyce i polityce:

Polityka:
Mówiłeś że wolisz Kaczyńskiego bo Tusk sepleni. Fajnie tylko że ,,Tusk sepleni" a Kaczor ,,sepleni, ciumka, mlaska, przejęzycza się w co drugim słowie i swoim wyglądem psuje wygląd Polski za granicą"

Muzyka:
Mówiłeś że Peja ma ryj. A twój Michael Jackson niby ryja nie ma? Co prawda jest królem muzyki, ale to nie zmienia faktu że ma ryj.

Nawet jeżeli osoby które wg. ciebie są idiotami są nimi rzeczywiście, to itak już bym wolał się zadawać z nimi niż z takim wywyższającym się i nietolerancyjnym chamem jak ty.

baner9

To poczytaj moje texty pochwalne na tematy różnych ludzi...Są to ludzie, których cenię, bo coś sobą reprezentują.

jakub władysław nikodem wojewódka jest wyjęty spod prawa, więc co się dziwisz? Facet, który nie przestrzega norm społecznych i do tego jest zerem tak właśnie będzie traktowany!

Kaczyński to tragededia wdg.mnie (wyjąłeś z kontekstu), obaj są nie ciekawi, wiem o tym i nie lubię ich! Tusk sepleni- to prawda, Peja nie ma twarzy tylko r_j, prawda!

Bądź Jacksonem, a nie Peją to pogadamy...Póki co wara!Osiągnij 5 % tyle co Jackson, a postawię Ci pomnik.

Jestem tolerancyjny, nie jestem chamem...jakub jest chamem, a przy tym durniem...Ta wesz nie ma żadnych praw dla mnie, to szkodnik...Sidła, wnyki, tłamszenie, niszczenie tego wirusa - wszystko dozwolone!

pzdr.

lisoszakal

Skąd wiedziałam, że Cię tu spotkam? Kobieca intuicja, trzeci zmysł? Nieważne. Uważam, że jesteś niekonsekwentny. Chwalisz ludzi co coś osiągnęli, cenisz ludzi co coś sobą reprezentują? Gówno prawda, jesteś chamsko stronniczy, do bólu subiektywny- wychwalając aktoreczki (grające w marnych serialikach), wręcz układając peany na ich cześć, stajesz się tak samo tandetny jak 11-12 latki, które wyklejają plakatami Paris swój pokój. Gdzie to wielkie dziennikarstwo, które tak bardzo chciałbyś reprezentować? ;-)))) Owszem to twój punkt widzenia, ale gdzie tutaj

medea166

konsekwencja, którą może się poszczycić prawdziwy mistrz pióra? Jesteś tylko beznadziejną podróbką, ale starasz się na siłę wywindować i mieć poklask. Zmień styl koleś, bo ten jest już nudny i wszyscy, gdy tylko widzą lisoszakal to spier.dalają na kilometr.
TENK JU

medea166

Lisoszakal, nie chciałabym się wtrącać, ale sam napisałeś, że oceniasz ludzi po tym, co sobą reprezentują (czy coś w ten deseń, nie pamiętam już).
Wobec powyższego, stosuję się do twojej zasady i oceniam Cię po tym, co wypisujesz.
A wypisujesz brednie.
Oceniam Cię po tym, co sobą reprezentujesz.
A reprezentujesz biedę. Umysłową biedę, gwoli ścisłości.

lisoszakal

glupi jest Szymon Wymiata "jest smieszny" prawie jak ty ! odnosi sie do gosci z szacunkiem a wojewodzki wrecz przeciwnie

Pawcik_2

lisoszakal potnij sobie "ryj" nozem to osiagniesz 80% tego co jackson;)

lineage

Co do Wojewodzkiego I Majewskiego sa oni wyksztalceni napewno ale Wojewodzkiego lubie bo mozna sie posmiac i ciekawe tematy czasem porusza A w majewskim... show boze na sile sie smieja ogolnie zal.ru