T.R. Knight

Theodore Raymond Knight

7,2
2 265 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby T.R. Knight

Najgorsza postać razem z dr. Torres. Beznadziejni są. A jego zachowania godne pięciolatka... -.-

szkot7

chyba jedna z kluczowych postaci dla tego serialu, co prawda już nie występuje,ale myślę,że gdyby nie jego postać ten serial nie zyskałby,aż tak wiernej rzeszy fanów - co nie zmienia faktu,że serial nadal trzyma klasę i nadal z chęcią go oglądam,jeden z najlepszych. :)

wixson

Jak dla mnie wręcz odwrotnie - George i Callie są jednymi z ciekawszych postaci tego serialu ;)

użytkownik usunięty
BrokenStrings

zgadzam się, George jest świetny! :)
a takie pytanie, co się stało, że już nie występuje? jestem w połowie 2 sezonu i lubię spoilery :)

SPOILER SPOILER SPOILER
George umarł w finale piątego sezonu - rzucił się pod samochód, by ocalić dziewczynę, która zostałaby przejechana. Jeden z najlepszych odcinków GA :)

użytkownik usunięty
BrokenStrings

serio?! George? jejku, to straszne, uwielbiam go!

BrokenStrings

Rzucił sie pod autobus jak coś.

szkot7

Uwielbiam George'a, nie lubię za to Callie. Bez niej serial mógłby się odbyc a bez niego już nie, przynajmniej dla mnie. Zaczęłam ostatnio oglądac Chirurgów i już wiem, że końcówka 5 sezonu nie spodoba mi się.

szkot7

Dla mnie George był jedną z najlepszych postaci i szkoda, że go uśmiercili, mogli go wysłać na tą wojne czy coś jak już tak bardzo chciał odejść z serialu a nie odrazu zabijać.